Adelina Pestrițu – Primul interviu după despărțirea de Speak

Publicat pe

De la stil personal și până la viața privată, Adelina Pestrițu a făcut schimbări masive chiar înainte de a împlini 30 de ani. Află care sunt pasiunile ei, de ce evită subiectul despărțirii de Speak și ce părere are acum despre căsătorie.

 

Era marți-dimineața, puțin trecut de ora 11.00, când Adelina și-a făcut apariția în studioul fotografului. Cu un zâmbet larg și îmbrăcată foarte colorat, Adelina și-a cerut scuze pentru mica întârziere cauzată de oprirea la salonul de cosmetică pentru căței, acolo unde o lăsase pe Nobby, bichon-ul de care e nedespărțită de mai bine de șapte ani. „Este cea mai mare răsfățată, ne-a spus Adelina, după care s-a lăsat pe mâinile make-up artistului și hair-stylist-ului. Uitându-mă la ea, mi-am dat seama că s-a schimbat foarte mult în ultimul an, iar părul scurt parcă o reprezintă mult mai bine.
Ai un look nou, iar o astfel de schimbare este o adevărată declarație, mai ales atunci când coincide cu o despărțire. Ai fi preferat să nu ai motive să-ți schimbi look-ul?
Singurul motiv pentru care mi-am schimbat look-ul este pentru că am simțit că e momentul să fac asta. Mie îmi plac schimbările totale. Deși eu mi-am ales această coafură, recunosc că am avut nenumărate emoții. Riscul era destul de mare să nu mi se potrivească, mai ales după mulți, mulți ani în care am avut părul lung.
Închei un an al schimbărilor personale și profesionale. Aprecieri, regrete, așteptări?

Întotdeauna am făcut doar ce am simțit, iar când procedezi după cum îți dictează propria conștiință, nu ai cum să regreți. Oricâte uși am închis, am știut că altele mi se vor deschide. Viața mi-a arătat că sunt extrem de norocoasă și sunt absolut convinsă că mă așteaptă lucruri frumoase, pe toate planurile. Știu că Dumnezeu mă iubește și îmi rezervă ce crede EL că este mai bun pentru mine.
Este epoca influencerilor online. Pe cine urmărești și care este modelul tău?
Într-adevăr, lumea virtuală a luat mare amploare și recunosc că mă fascinează și pe mine. Zilnic îmi petrec ore bune pe rețelele de socializare. Prietenii chiar mă „ceartă uneori pentru că uit să mai și socializez, fiind numai cu telefonul în mână. Îmi place să urmăresc bloggeri internaționali și le apreciez perseverența. Printre preferații mei se află și Zoella. Mi se pare super funny și cool în același timp.
Cum crezi că îi influențezi tu pe cei din jurul tău?
Mi-ar plăcea să știu că îi inspir și că sfaturile pe care le ofer pe EDA Video Blog (canalul meu de Youtube), dar și în articolele zilnice de pe www.edamagazine.ro le sunt utile și îi salvează din multe situații. Ador să văd pozele pe care internauții mi le trimit și în care îmi arată că folosesc produsele recomandate de mine sau aplică tehnicile de make-up/styling/fitness, pe care le prezint cu așa multă dragoste.
Ideea că ai putea fi un model pentru adolescente te amuză, te copleșește sau te sperie?
Mi se întâmplă destul de des să primesc mesaje copleșitoare de la prietenele mele virtuale, în care îmi spun că ba s-au tuns ca mine, ba și-au cumpărat aceleași haine, ba au ținut o dietă recomandată de mine sau multe alte lucruri pe care le-au descoperit la mine și le-au pus și ele în practică. Singura mea dorință este să nu le dezamăgesc vreodată.
În mod evident ești într-un moment în care vrei să schimbi percepția celor din jur în ceea ce te privește. Ce a fost greșit în trecut?
N-aș spune că au fost lucruri greșite în trecutul meu, însă, odată cu trecerea timpului, unele dintre ele au necesitat îmbunătățiri. Și aici mă refer la aspect, stil de viață, mod de gândire, activități. Orice om își dorește să evolueze, iar mie îmi place să mă uit la pozele din trecut și să pot spune răspicat că evoluția se vede cu ochiul liber. Firea mea nu-mi permite să pierd timpul, ci să-l folosesc mereu în favoarea mea. Dacă știi cu exactitate ce-ți dorești de la viață, timpul îți poate deveni cel mai bun prieten. 🙂
Dacă Adelina Pestrițu ar fi un brand, care ar fi calitățile acestui brand?

Seriozitate, loialitate, profesionalism, corectitudine, multă perseverență, multă veselie și culoare. Și oamenii cu care lucrez eu sunt la fel. Nu pot avea chimie cu oameni care sunt altfel decât mine. Mă bazez pe energiile pe care le simt. Sunt sensibilă și empatizez ușor cu oamenii. Brandul Adelina Pestrițu ar fi construit cu siguranță după aceste caracteristici.
Cu puțin înainte de anunțul despărțirii de Speak, trebuia să facem o ședință foto de cuplu. Să înțelegem că despărțirea a survenit neașteptat?
Nu voi răspunde la această întrebare decât cu o trimitere la ceea ce am spus atunci când ne-am despărțit: nu mai spun nimic despre acest moment, pentru că vreau ca povestea noastră să rămână a noastră până la final.
Te consideri ghinionistă în dragoste? Când toată lumea se aștepta să te vadă cu un inel de logodnă pe deget, ai surprins cu anunțul despărțirii.

Mă consider extrem de norocoasă prin tot ceea ce fac. Am știut întotdeauna să văd partea plină a paharului, indiferent de ce mi s-a întâmplat. Știu să cântăresc foarte bine ceea ce îmi apare în cale și mai știu că toate lucrurile se vor așeza. În mine este și tristețea, dar și fericirea. Trebuie doar să știu cum să mi le gestionez. Nimeni nu mă poate face mai fericită decât îmi propun eu să fiu. În deciziile mele contează mult sentimentele și intuiția mea. Ele îmi transmit mesaje, iar eu acționez în consecință. Puterea este în mâinile mele, iar eu aleg să o dau lucrurilor frumoase din viața mea. Sunt sănătoasă, mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze, am un cățel adorabil, o familie pe care o iubesc și mă iubește, lucruri de care mă pot bucura zilnic. Nu mi-am luat gândul de la familie și ziua nunții. Cu răbdare, toate își vor face loc în viața mea.
Ești single și disponibilă acum?
Sunt singură și extrem de preocupată de viața profesională. Zilnic am lucruri importante de făcut, de la shooting-uri, filmări, întâlniri cu colaboratori, până la momentele de răsfăț și îngrijire personală. Nu sunt o persoană care zace în vârful patului. Sunt activă și, chiar dacă n-am lucruri de făcut, îmi creez un program încărcat cu lucruri care îmi fac plăcere.
Primești des telefoane, buchete de flori, invitații în oraș?

Orice femeie primește atenție. Nu e nimic excepțional în asta. Cred că, în cazul meu, sunt diferite expunerea media și sensul pe care îl capătă niște lucruri banale.
Ce așteptări ai de la un bărbat și peste ce greșeli nu ai (mai) putea trece?
Nu-mi creez așteptări de la oameni pentru că acesta este clar un mare risc să fiu dezamăgită. Vreau să mă surprindă. E mai frumos să observi că omului de lângă tine îi pasă de tine, te apreciază și vrea să petreacă timp lângă tine pentru că te iubește, decât să te aștepți la toate astea și să nu facă nimic din ele. Nu pot ierta înșelatul, minciunile, trădarea și nepăsarea. M-ar răni oricare dintre ele.
Te visezi îmbrăcând din nou rochia de mireasă?
Desigur. Viața este lungă și nu există un termen-limită pentru a face asta. Voi fi o mireasă atipică, așa că nu mă mai visez în rochie. Familia, creată pe principii corecte, este cea mai frumoasă construcție pe care o poți face într-o viață.
Ai o listă cu lucrurile pe care să le faci până la 30 de ani? Ce ai bifat din ea și ce a rămas în așteptare?
Da. Mi-am atins multe dintre scopurile propuse. Nu pe toate! Până la urmă, viața este frumoasă pentru că este imprevizibilă. Mai am niște locuri libere pe care sper să mi le completeze frumos destinul.
Dacă ai reveni în televiziune, ce format de emisiune ți-ai dori?
Dacă aș reveni în televiziune, mi-ar plăcea să mă implic într-un proiect de divertisment. Zâmbetele și buna dispoziție a oamenilor mă încarcă pozitiv, iar asta se vede prin starea mea de spirit.

Citeam undeva că ai nouă tatuaje. Ce spun ele despre tine?
Între timp s-au înmulțit și au ajuns la numărul de 17, care în curând va crește, pentru că mă aflu într-o perioadă în care vreau să-mi mai fac un desen pe piele. Le iubesc efectiv. O dată la 6-9 luni ajung în salonul tatuatorului meu cu noi idei. Tatuajele mele mă reprezintă. Sunt făcute în momente-cheie ale vieții mele și fiecare are o valoare sentimentală.
Ce cură de slăbire ții după Sărbători?
De curând, am devenit vegetariană, dar nu pentru că este la modă, ci pentru că asta mi-a fost chemarea, cum îmi place mie să-i spun. Așadar, de Sărbători nu va fi nevoie să țin cure, pentru că voi mânca foarte sănătos. Mă simt excelent de când am luat această decizie. Sper să nu-mi fie greu în viitor. În orice caz, cititoarelor VIVA le recomand să nu exagereze cu preparatele bogate în grăsimi și să mănânce orice cu salată verde, iar pe lângă asta, să aibă mese nu foarte consistente, dar dese. Vor vedea că, în acest fel, își vor satisface și toate plăcerile culinare și nici nu se vor alege cu kilograme în plus. 🙂

 

ADINA VÎLCEA Foto IONUȚ STAICU

Stilist: SILVIA CRISTESCU
Coafură: ALEX CLAUDIU SÂRGHE
Machiaj: ALEXANDRA CRĂESCU
Vestimentație: Marie Ollie, Styland,
Pas du Tout, Manuri
Accesorii: Laura8 și Dressbox

Adelina Pestrițu – Primul interviu după despărțirea de SpeakAdelina Pestrițu – Primul interviu după despărțirea de Speak

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter