Editorialul lunii decembrie 2016 - ANUL schimbărilor

Publicat pe

2016 a fost anul schimbărilor pentru multe dintre vedetele noastre. Când toată lumea aștepta să o vadă cu inelul de logodnă pe deget, Adelina Pestrițu și-a anunțat despărțirea de Speak pe Facebook. Primul interviu acordat de fosta vedetă tv după acest episod îl puteți citi în exclusivitate în această ediție a revistei VIVA!
Cea mai neașteptată veste a anului a venit însă de la Andreea Marin, care a decis să-și anunțe divorțul de Tuncay Öztürc tot pe Facebook. Presa mondenă a luat foc, s-au făcut speculații și încă se mai fac, el a scris un mesaj sensibil pe contul lui de socializare, și asta nu a făcut decât să încingă și mai tare spiritele. Știrea este în continuare întoarsă pe toate părțile și orice mișcare a Andreei este mai urmărită decât tranziția lui Donald Trump spre Casa Albă. De aceea, am decis să vă oferim în această ediție adevărul Andreei. Vă invit să citiți interviul pe care Oana Popoiag i l-a luat și să trageți singuri concluziile. Un lucru e sigur: 2016 a fost cel mai greu an de până acum pentru vedeta care nu demult și-a pierdut și tatăl.

 

cover-decembrie

 

De obicei, alegem în fiecare lună un eveniment monden important și vă oferim o cronică amănunțită, pe mai multe pagini. De data aceasta însă, în locul unei mondenități, veți fi poate surprinși să constatați că am ales să comentăm pe larg știrea care a cutremurat planeta: câștigarea alegerilor prezidențiale din Statele Unite de către Donald Trump. Atunci când contextul o cere, schimbări importante se petrec și în sumarul unei reviste mondene.
Și nu uitați că de voi depinde și schimbarea din 11 decembrie! Numărătoarea inversă a început și trebuie să ne gândim serios la viitor. Ne vedem la urnele de vot!
Un 2017 așa cum visați!
La mulți ani!

 

LUANA DANET, Redactor-sef VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter