În sfârșit! Sore a postat o fotografie cu tatăl copilui ei: "Arată perfect pentru mine". De ce au fost fanii dezamăgiți

Publicat pe

Sore ne-a obișnuit cu multe fotografii postate pe rețelele de socializare: în toate apare singură, alături de alți artiști sau prieteni sau alături de fetița ei. Însă, în peisaj nu apare deloc partenerul ei de viață. Acum, în sfârșit s-a decis să pună o imagine cu el, dar…. nu i-a arătat chipul!

În sfârșit! Sore a postat o fotografie cu tatăl copilui ei: "Arată perfect pentru mine". De ce au fost fanii dezamăgițiÎn sfârșit! Sore a postat o fotografie cu tatăl copilui ei: "Arată perfect pentru mine". De ce au fost fanii dezamăgiți

Sore ține foarte mult la intimitate și ne-am obișnuit cu toții să admirăm numai fotografii cu ea și fetița sa în prim-plan. A fost întrebată în repetate rânduri despre care este relația sa cu tatăl fiicei sale, însă a clarificat doar că este fericită după 6 ani de relație cu el.

Citește și: Sore a refuzat mereu să vorbească despre tatăl copilului ei. Ce răspuns a dat atunci când fanii au întrebat-o dacă mai sunt împreună:”Intimitatea este un lucru prețios”

Acum, Sore a organizat o sesiune de întrebări – răspuns pe Instagram, pentru a lămuri fanii și a le satisface curiozitățile în ceea ce o privește. Fanii nu au ezitat să întrebe despre viața sa amoroasă și despre bărbatul din viața ei. Pentru că tot mai mulți s-au arătat interesați de felul în care acesta arată, Sore a uimit pe toată lumea, după ce a postat o fotografie cu partenerul ei. A mulțumit fanii doar pe jumătate, întrucât acesta avea fața acoperită.

Sore: „O dată pe an pun poză cu el”

Întrebată de un fan „care este motivul pentru care nu pui poze cu întreaga ta familie? De ce doar cu fetița ta?', Sore a postat o fotografie cu acesta, în dreptul căreia a scris „O dată pe an pun o poză cu el. De ziua lui. În rest, intimitatea este cheia'.

Citește și: Sore a mărturisit de ce nu se mărită cu tatăl copilului ei.”Sunt unele persoane care se panichează când semnează un act”

Altcineva a întrebat-o despre cum arată partenerul său de viață, iar artista a răspuns scurt și la obiect: „Arată perfect pentru mine'.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Înainte de a face 30 de ani, Sore și-a îndeplinit cea mai mare dorință:'Sunt convinsă că mulți au fost sceptici în momentul în care am pornit'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter