Sore a refuzat mereu să vorbească despre tatăl copilului ei. Ce răspuns a dat atunci când fanii au întrebat-o dacă mai sunt împreună: "Intimitatea este un lucru prețios"

Publicat pe

Sore se numără printre cele mai îndrăgite artiste din România. Este o persoană discretă și preferă să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. De data aceasta, însă, a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre bărbatul din viața ei.

Sore a refuzat mereu să vorbească despre tatăl copilului ei. Ce răspuns a dat atunci când fanii au întrebat-o dacă mai sunt împreună: "Intimitatea este un lucru prețios"Sore a refuzat mereu să vorbească despre tatăl copilului ei. Ce răspuns a dat atunci când fanii au întrebat-o dacă mai sunt împreună: "Intimitatea este un lucru prețios"

Sore mizează întotdeauna pe simplitate și discreție. Deși se bucură de un succes răsunător și în țară și peste hotare, ține extrem de mult la intimitate.

Mulți sunt însă cei care ar vrea să afle mai multe detalii din viața frumoasei artiste, numai că pe rețelele de socializare vedeta pune mereu fotografii sau filmulețe cu ea și fiica ei, însă niciodată cu partenerul. Fanii au observat acest detaliu, iar cei mai curajosi au decis să o întrebe direct ce se întâmplă în viața sa amoroasă.

Citește și: Sore a mărturisit de ce nu se mărită cu tatăl copilului ei.”Sunt unele persoane care se panichează când semnează un act”

Întrebările pe marginea acestui subiect nu sunt deloc puține. Dimpotrivă. Unii sunt curioși să afle unde este tatăl fetiței sale, iar alții își doresc să știe dacă ea locuiește cu partenerul său.

Sore: „Sunt foarte fericită, avem 6 ani de relație”

„Tatăl lui Erin locuiește cu voi sau v-ați despărțit? Poți să povestești?', a întrebat un fan, care a avut norocul să primească și un răspuns din partea artistei.

Citește și: Corina Caragea a vorbit în premieră despre nuntă și copii: Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. Nu mă arunc cu capul înainte'. Când ar vrea să devină mamă

„Aș vrea să vă gândiți înainte să puneți astfel de întrebări. Intimitatea este un lucru prețios, iar eu aleg să protejez asta. Așa cum am mai spus, faptul că nu îmi etalez relația pe Internet sau la TV, nu înseamnă că sunt singură. Sunt foarte fericită, avem 6 ani de relație, dar preferăm discreția', a fost replica sa, care a mai elucidat puțin din mister.

Sursa foto: Facebook

Citește si: Cea mai ciudată dietă pe care a ținut-o Sore.Avea 20 de ani și era să se umple de celulită din cauza regimului

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter