În plină pandemie de coronavirus, Simina de la Puterea Dragostei a născut un băiețel. Nimeni nu a fost lângă ea în spital: ”Doctorii au interzis...”

Publicat pe

În plină pandemie de coronavirus, Simina de la Puterea Dragostei a născut un băiețel perfect sănătos. Proaspăta mămică a povestit cum a decurs nașterea, iar Alex Zănoagă, soțul ei, așteaptă cu sufletul la gură să-și vadă copilul.

Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei sunt în culmea fericirii, pentru că au devenit părinți. Emoțiile au fost mari pentru cei doi, însă totul a decurs foarte bine.

În plină pandemie de coronavirus, Simina de la Puterea Dragostei a născut un băiețel perfect sănătos și este fericită că nu au apărut complicații. Proaspăta mămică a făcut primele declarații, după ce l-a adus pe lume pe Dominic. Din păcate, nimeni nu a putut fi alături de ea în aceste zile, acestea fiind măsurile luate în spital din cauza pandemiei.

'Mi-aș fi dorit foarte mult să îl am pe Alex lângă mine. Doctorii au interzis prezența persoanelor străine în clinică din cauza pandemiei de coronavirus. În aceste condiții, el nu va putea să mă vadă, să filmeze momentul, așa cum ne-am dorit! Însă, trebuie să respectăm legea, tot ce a impus guvernul în această perioadă, este foarte important pentru toată. Sper ca totul să fie bine, să stau puțin în clinică și să vin cu Dominic acasă, să fim sănătoși.', a declarat Simina pentru WOWbiz.ro.

Alex Zănoagă, primele declarații după ce Simina de la Puterea Dragostei a născut

Alex Zănoagă este cel mai fericit tătic și abia așteaptă să-și poată ține băiețul în brațe. 'Cea mai grea a fost așteptarea, nu mai aveam răbdare, voiam să știu tot ce se întâmplă la spital. Am avut însă încredere în medicul Siminei, fiindcă este un adevărat profesionist. Am ales și un spital de stat, fiindcă atât eu, cât și soția mea, am considerat că așa este cel mai bine și cel mai sigur, și uite, că am avut dreptate. Doctorul a făcut posibil ca minunea din viața mea să se producă, să am un băiețel sănătos și o soție pe mâini bune.', a spus fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Simina de la Puterea Dragostei a născut prin cezariană, iar micuțul ei este perfect sănătos. În câteva zile, bruneta va fi externată și va putea merge acasă cu băiețelul la soțul ei, Alex Zănoagă.

'Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital. Chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât imi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână. Bebelușul este și el sănătos. A avut la naștere 3,820 kilograne, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume.', a mai spus proaspătul tătic.

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă de la „Puterea dragostei' s-au căsătorit civil. Sunt primii concurenți care fac pasul cel mare

FOTO: Facebook

În plină pandemie de coronavirus, Simina de la Puterea Dragostei a născut un băiețel. Nimeni nu a fost lângă ea în spital: 'Doctorii au interzis...'În plină pandemie de coronavirus, Simina de la Puterea Dragostei a născut un băiețel. Nimeni nu a fost lângă ea în spital: 'Doctorii au interzis...'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter