Cât de bine arată Sophia Loren la 86 de ani! Cum a reușit să-și păstreze silueta și la ce trucuri de înfrumusețare apelează

Publicat pe

Sophia Loren este un etalon pentru femei din întreaga lume: un exemplu de frumusețe, grație, eleganță, chiar și acum la aproape 86 de ani! Arată splendid, se menține în formă de ani buni și mulți ar vrea să-i cunoască secretele. Iată ce face diva pentru a frapa la fiecare apariție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Are o privire pătrunzătoare, energie, un vibe de invidiat, este un exemplu de stil și eleganță și nu își arată absolut deloc vârsta! Frumusețea Sophiei Loren nu a pălit odată cu trecerea anilor, ci vedeta continuă să facă furori și la 86 de ani. Până la urmă nu degeaba este supranumită Marilyn Monroe a Italiei.

Mulți ar crede că a descoperit deja elixirul tinereții, însă pentru a arăta așa, vedeta nu face altceva decât să apeleze la mici trucuri, care, se pare că funcționează de minune!

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Sophia Loren consideră că uleiul de măsline este „poțiunea” care a contribuit decisiv la modul în care se prezintă astăzi. Pe lângă faptul că nu-i lipsește din dieta zilnică, actrița îl folosește și pe față și restul corpului. Motivul? Hidratează extrem de bine, acesta fiind și motivul pentru care diva nu are atât de multe riduri.

Citește și: Soția lui Alin Oprea are comportamente… nebănuite!Larisa l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale până l-a luat Salvarea

Sophia Loren: „Sunt atentă să nu câştig în greutate”

Pentru o siluetă zveltă, vedeta are grijă să facă mișcare. Merge pe principiul că cine se trezește devreme este…. mai slab! Se plimbă câte o oră pe jos și culmea, dieta care o ajută să se mențină în parametrii ar fi cu spaghete, cu precizarea că nu consumă totuși dulciuri sau grăsimi.

„Mă trezesc zilnic devreme şi fac o plimbare de o oră, pe jos. Forma mea fizică se datorează, însă, şi spaghetelor. O farfurie pe zi. Pastele sunt foarte bune pentru sănătate, au confirmat medicii. Sunt carbohidraţi complecşi ce combat foamea şi previn scăderea nivelului de zahăr din sânge. Te ajută să nu mănânci mult şi să nu te îngraşi.

În rest, nu mănânc multe grăsimi şi dulciuri, chiar dacă acestea din urmă îmi plac foarte mult. Pe scurt, sunt atentă să nu câştig în greutate, însă nu fac din asta o obsesie”, a povestit ea într-un interviu acordat Daily Mail.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei.Cu ea a înlocuit-o pe Bianca Comănici

În egală măsură, Sophia Loren nu consumă alcool și nu fumează. Nu mânâncă mai mult de trei mese pe zi, iar freshurile nu-i lipsesc din alimentație.

Sophia Loren: „Există o fântână a tinereții”

Un alt obicei pe care îl menține de ani buni este să mănânce câte un iaurt cu o linguriță de drojdie de bere.

La capitolul fructe, o regulă după care se ghidează ar fi că mănâncă ananas o dată la două zile, având un repaus alimentar o dată la 3 luni, potrivit afisha.md.

Citește și: Ce spune Gabriela Cristea despre Adelina Pestrițu, după ce a fost acuzată că minte și că nu ar suferi de COVID-19:„Nu vă gândiți că are un copil acasă. Pentru ce bani?'

Are mereu grijă să se odihnească corespunzător: obișnuiește să doarmă cel puțin 9 ore – se culcă devreme, după ora 20:00 și să se trezește după 5 dimineața.

Există o fântână a tinereții – este mintea ta, talentele tale, creativitatea din viața ta și oamenii pe care-i iubești. Atunci când înveți să atingi această sursa vei învinge cu adevărat bătrânețea', a declarat Sophia Loren.

Cât de bine arată Sophia Loren la 86 de ani! Cum a reușit să-și păstreze silueta și la ce trucuri de înfrumusețare apeleazăCât de bine arată Sophia Loren la 86 de ani! Cum a reușit să-și păstreze silueta și la ce trucuri de înfrumusețare apelează

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter