Însărcinată în 6 luni, Ada Condeescu și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă. Actrița va fi mamă pentru a doua oară

Publicat pe

Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară, însă abia acum și-a arătat burtica de gravidă. În mai puțin de trei luni, actrița va deveni din nou mămică și așteaptă cu mari emoții să nască.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Ada Condeescu și-a ținut până acum ascunsă burtica de gravidă. Vedeta urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, iar emoțiile sunt la fel de mari ca prima dată.

Puțini știau că actrița este însărcinată, iar prietenii săi virtuali i-au lăsat zeci de mesaj cu felicitări. Ada Condeescu este gravidă în luna a 6-a și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept. Viitoarea mămică a postat pe Instagram o fotografie în care își ține mâna pe burtică și este cu zâmbetul până la urechi. Fericirea Adei Condeescu i se poate citi pe față.

Citește și: 24 de întrebări cu Ada Condeescu – „Sunt un om fericit şi optimist'

Ada Condeescu nu este deloc o mamă panicoasă

Încă din primele luni de viață ale fiicei sale, Ada Condeescu și-a propus să fie o mamă cât mai relaxată și să încerce pe cât de mult posibil să o lase pe fiica ei să ia propriile decizii.

„Mama mea are un pic senzația că sunt puțin prea relaxată, dar eu mă simt bine și fetița mea e bine. Și cred că stilul ăsta, așa relaxat, dar în control, cumva supervizând tot ce se întâmplă cu ea, e cel mai bun. Astfel, fiica mea capătă încredere în ea și devine un om independent și sigur pe el. Cade, se lovește, dar asta este', a povestit actrița.

Însărcinată în 6 luni, Ada Condeescu și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă. Actrița va fi mamă pentru a doua oarăÎnsărcinată în 6 luni, Ada Condeescu și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă. Actrița va fi mamă pentru a doua oară

Citește și: Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară. Primele declarații: „Eu sunt pro naștere naturală!'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter