Întâlnire de gradul zero între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a vrut să-l facă gelos. Ce s-a întâmplat în Istanbul

Publicat pe

Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a încercat să-l facă gelos s-au întâlnit în Istanbul. Imagini cu cei doi de la întâlnirea de gradul zero.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație plină de despărțiri și împăcări. Atunci când afaceristul o părăsea pentru Daria Radionova, vedeta încerca să-l facă gelos prin diverse mijloace, după cum chiar ea recunoscut. Când Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au certat, vedeta a fugit în Istanbul la Cengiz Şıklaroğl, turcul extrem de periculos acuzat de Ioana Filimon că a răpit-o.

Întâlnire de gradul zero între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a încercat să-l facă gelos. Cei doi s-au întâlnit în Istanbul, ba chiar au stat unul lângă celălalt la masă. Se pare că Alex Bodi și Cengiz Şıklaroğl s-au întâlnit imediat după ce Bianca Drăgușanu s-a întors acasă din Turcia, unde a fost tratată ca o regină de acesta, potrivit Spynews.ro.

Potrivit aceleași surse, imediat ce s-a întors pe meleagurile românești, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, iar apoi au plecat în Turcia pentru a sărbători împăcarea. Se pare că atunci a avut loc și întâlnirea fostului soț al Biancăi Drăgușanu cu Cengiz Şıklaroğl.

Întâlnire de gradul zero între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a vrut să-l facă gelos. Ce s-a întâmplat în IstanbulÎntâlnire de gradul zero între Alex Bodi și turcul cu care Bianca Drăgușanu a vrut să-l facă gelos. Ce s-a întâmplat în Istanbul

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat preventiv

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

Citește și: Ioana Filimon, scandal fără sfârșit cu milionarul turc care a sechestrat-o: „Nu s-au oprit ameninţările'

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și milionarul turc. Recunoscut pentru faptul că a fost violent cu celelalte iubite, afaceristul..

Citește și: Bianca Drăgușanu, primul interviu după ce Alex Bodi a fost arestat: „Sunt impecabilă în relația pe care am avut-o cu el”

Citește și: Daria Radionova, prima reacție după ce Alex Bodi a fost arestat. Mesajul transmis iubitului ei: „Am nevoie de tine”

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

FOTO: Spynews.ro, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter