Ioana Chișiu a primit inelul de la noul iubit. Bloggerița din Cluj a fost cerută în căsătorie la doar câteva luni de la divorț: ”Reprezintă dragostea eternă”

Publicat pe

Ioana Chișiu a primit inelul de la noul iubit la doar câteva luni de la divorțul de tatăl gemenelor sale, Nick. Celebra bloggeriță din Cluj a început o viață nouă alături de alt bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Împărtășește orice cu urmăritorii ei de pe Instagram, însă mai puțin cine este noul iubit. Vestea că Ioana și Nick Chișiu s-au despărțit a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau a fi foarte fericiți împreună și aveau o familie unită și frumoasă.

Aparențele sunt înșelătoare, așa că bloggerița din Cluj a recunoscut că nu mai este împreună cu bărbatul cu care are doi copii. Deși nu a vrut să spună care este motivul care a dus la divorț, Ioana Chișiu a recunoscut că are un nou iubit.

Totul se întâmplă foarte repede în viața ei. Ioana Chișiu a mărturisit că a primit inelul de la iubit, iar totul s-a întâmplat mai repede de cât se aștepta toată lumea.

Citește și: Ioana Chișiu, una dintre cele mai celebre vloggerițe, s-a despărțit de soț! „De câteva luni nu mai poartă verigheta”

'Se spunea că am fost cerută, că am primit inelul. Da, partea asta este adevărată. Chiar am primit un inel și reprezintă dragostea eternă. E un inel foarte frumos. Încep să mă emoționez. Am încetat să mai vorbesc despre viața mea personală. E foarte greu să păstrezi așa o intimitate. O să vorbesc mai mult despre acest subiect atunci când va fi momentul, promit.', a spus Ioana Chișiu.

De când are o nouă relație, bloggerița din Cluj călătorește foarte des și se bucură din plin de viață. Momentan, Ioana Chișiu nu vrea să facă public cine este noul ei iubit.

Ioana Chișiu a primit inelul de la noul iubit. Bloggerița din Cluj a fost cerută în căsătorie la doar câteva luni de la divorț: 'Reprezintă dragostea eternă'Ioana Chișiu a primit inelul de la noul iubit. Bloggerița din Cluj a fost cerută în căsătorie la doar câteva luni de la divorț: 'Reprezintă dragostea eternă'

Citește și: Test fulger cu Ioana Chișiu – Dacă ar dispărea internetui i-ar plăcea să se axeze pe televiziune

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter