Test fulger cu Ioana Chișiu - Dacă ar dispărea internetui i-ar plăcea să se axeze pe televiziune

Publicat pe

Continuăm seria chestionarului fulger cu Ioana Chișiu, o bloggerita de fashion din Cluj, care din 2012 împărtășește aproape zilnic sfaturi legate de modă sau frumusețe cu cititorii ei. Asta în ciuda faptului că prezintă și o emisiune tv și este mama a două fetițe gemene. 

Cum ai făcut primii bani din online și pe ce i-ai cheltuit?
Primii bani au venit dintr-o ședință foto, dacă bine îmi amintesc, au trecut câțiva ani buni de atunci…Și i-am cheltuit pe haine, bineînțeles 🙂
Ce ai face dacă mâine ar dispăre internetul?
M-aș axa mai mult pe TV. Sunt unul dintre moderatorii emisiunii ‘Celebrity’, pe LookTV și cred că asta mi-ar plăce să fac foarte mult, televiziune!
Ce cred părinții despre ocupația ta?
E ușor amuzant, pentru că deși nu au înțeles prea bine de la început ce se întâmplă de fapt în lumea aceasta, m-au susținut și încurajat. Cred că aș putea spune că am părinți artiști, nu-i așa? :))
Ai primit propuneri indecente online?
Oh, cred că toți primim propuneri indecente online. Unele sunt amuzante, altele nu prea 🙂
Ce cheltuieli lunare presupune meseria de blogger?
Pe lângă cheltuielile pe care orice om le are pentru a putea supraviețui, aș adăuga cheltuieli cu mentenanța site-lui, fotografi și produsele folosite în ședințele foto.
Citește și:
Recomandare de weekend de la Alina Ceușan
Test fulger cu Sandra Bendre
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter