(P) Delta Dunării – un paradis de explorat în această toamnă!

Publicat pe

Cu lotca printre nuferii proaspăt înfloriți și cu aparatul de fotografiat pregătit pentru a surprinde puii de pelicani ce se antrenează pentru plecarea în țările calde, sunt doar cateva dintre experiențele de neuitat pe care le poți trăi în Delta Dunării în această perioadă. Acest muzeu al biodiversității, parte din patrimoniul UNESCO își surprinde vizitatorii cu peisaje unice în fiecare moment al anului.

Toamna perfectă de vizitat Delta Dunării!

Dacă primăvara în Delta Dunării este excelentă pentru a admira vegetația care renaște după iarna lună, iar vara este perfectă pentru plajă în zonele sălbatice, toamna aduce cu sine festivaluri gastronomice delicioase, culori magnifice de roșu și aramiu ce pictează malurile pline de papură și rogoz, dar și oferte imbatabile la vacanțele de 4 zile, de la Gulliver Delta Resort!

Datorită meteorologilor care au anunțat pentru această toamnă, temperaturi mult mai ridicate decat în anii precedenți, sezonul turistic în Delta Dunării s-a prelungit pană la finalul lunii octombrie, aducand cu el reduceri fabuloase de pană la 45% la vacanțele de 3 nopți pentru Seniori și Delta pentru toți. Pachetele de vacanță includ cazare cu mese tip bufet, transport autocar din București și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Facilități excelente pentru turiști!

Amplasat într-o superbă oază de vegetație, la doar 10 minute distanță de Murighiol, complexul Gulliver Delta Resort 3* este una dintre cele mai frumoase locații din Delta Dunării. Poziția sa ideală la intersecția dintre brațul Sfantu Gheorghe și Canalul Uzlina și numeroasele facilități turistice, fac ca orice vizită aici să fie de neuitat.

Grădina imensă a resortului fumos amenajată cu leagăne, balansoare și hamace, alături de pontoanele pentru pescuit și foișoarele de unde poți admira apusul fermecător, sunt doar cateva dintre tentațiile locului. La fel de bine, bucătarii locației sunt experimentați în arta preparării peștelui pe care ți-l servesc alături de peisaje de poveste asupra paradisului apelor. Poți degusta deliciosul borș de pește gătit pe malul Dunării, plachie și saramură, salată de icre sau pește la proțap, iar la desert ești delectat cu plăcinte lipovenești de îți lasă gura apă.

Excursii opționale de bifat

Orice vizită în Delta Dunării trebuie să includă o plimbăre pe lacuri și canale. Descoperă la amurg frumusețea tomnatică a acestui muzeu al naturii – cu ale sale maluri dantelate înroșite de soare și cerul albastru plin de păsări sălbatice ce încă te încantă cu dansul lor antrenant pentru plecare în țările calde, încă amanată de vremea prietenoasă de toamnă.

Plimbă-te cu barca pană la Letea – spectaculoasa pădure cu aer tropical unde trunchiurile contorsionate ale arborilor seculari sunt decorate cu liane grecești care ating lungimi de pană la 25 de metri, fiind singurul loc din Romania unde vei întalni asemenea peisaje. Tot în  acest sezon, ai șanse mult mai mari să admiri caii sălbatici de la Letea, care zburdă nestingheriți în locurile ce îți amintesc de dunele uriașe ale deșertului.

Sulina este îmbrăcată și ea în straie colorate de roșu burgund și oranj intens. Toamna lasă urme și pe spectaculoasa plajă sălbatică a fostei capitale a piraților, unde nisipul fin alb ca neaua îți răsfață tălpile, iar parfumul mării îți încantă simțurile.

 

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur Delta pentru Seniori 4 zile – tarife de la 369 lei/persoana.

*Sejur Delta pentru toti 4 zile – tarife de la 399 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu demipensiune tip bufet si apa plata la mese, transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, posibilitatea de a pescui de pe ponton, jocuri recreative precum table, sah, tenis de masa, fotbal de masa, loc de joaca pentru copii, welcome surprise (la sosirea in hotel turistii sunt intampinati cu icre si palinca) etc. Contact: gulliverresort.ro, telefon: 0784.215.628. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter