Adelina Pestrițu - maraton de fashion la Milano, pe tocuri de 20 de centimetri!

Publicat pe

Adelina Pestrițu a savurat recent show-urile de la Milan Fashion Week în calitate de corespondent al Trend Prive Magazine, făcând un adevărat maraton de fashion la Milano, pe tocuri de 20 de centimetri!

 

Săptămâna modei de la Milano este o încântare pentru toți iubitorii de fashion și nu numai, așadar pentru Adelina a fost o adevărată provocare să participe, în doar trei zile, la toate manifestările dedicate modei. Vedeta a alergat de la un show la altul, încercând să surprindă esența și noutățile propuse de fiecare dintre designerii participanți.  „Milan Fashion Week este un spectacol, este o scenă pentru fashionul mondial. Este a doua experiență de acest gen pentru mine. Prima s-a desfășurat la New York Fashion Week, unde am fost extrem de încântată de Festival și mi-am promis că voi reveni. Săptămâna modei desfășurată la Milano este o reală plăcere vizuală și nu numai. Toți iubitorii de fashion, printre care mă număr și eu, pot asista la cele mai tari prezentări de modă din întreaga lume, cu manechine celebre și personalități. Când am primit invitația celor de la revista americană Trend Prive Magazine de a merge la MFW în calitate de corespondent al lor, am spus ‹‹da›› din prima clipă, fără să stau prea mult pe gânduri. Am fost convinsă că voi putea să descopăr elemente fashion pe care le pot introduce în viitoarele outfit-uri și mă pot pune la curent cu ultimele tendințe, a declarat Adelina.

 

Cochetă cum o știm, Adelina nu a renunțat la tocuri nicio clipă, motiv pentru care durerile de picioare i-au dat de furcă în fiecare zi. Durerile de picioare și… taxiurile: „Am fost la limită cu timpul, pentru că locațiile unde se desfășura acțiunea erau poziționate la distanțe destul de mari, iar taxiurile erau practic imposibil de prins, având în vedere că în această perioadă orașul este plin de turiști veniți special pentru Festivalul de Modă. Deși am avut un styling gândit în detaliu de stilista mea, durerea picioarelor mi-a dat mari bătăi de cap. Am ajuns să alerg pe tocuri de 20 de parcă eram în adidași, doar să pot ajunge în timp la prezentări pentru că eram trecută pe listă și nu mi-am dorit să dezamăgesc pe cineva.

 

 

Și de parcă n-ar fi fost de ajuns, Adelina a povestit că spectacolul de fashion de la Milano continua și în stradă, după ce se termina pe scenă. „Ne-am intersectat cu Misha Barton și cu Suzy Menkes (fashion critic & jurnalist la Vogue), o somitate în lumea modei. Am alergat de dimineața până seara, la toate show-urile, dar ne-am și uitat în jur non-stop și ne-am bucurat de spectacolul de fashion de pe străzi. Seara, dacă mai aveam puterea să mai mâncăm ceva italienesc, era bine, apoi mergeam spre casă, să ne încărcăm bateriile și să ne relaxăm picioarele pentru un nou maraton de fashion a doua zi. Este obositor, dar fascinant, a declarat Adelina Pestrițu, cucerită iremediabil de fashion și de Milano.

Adelina Pestrițu - maraton de fashion la Milano, pe tocuri de 20 de centimetri!Adelina Pestrițu - maraton de fashion la Milano, pe tocuri de 20 de centimetri!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter