Ioana Ginghină, mega sexy în costum de baie după separarea de Alexandru Papadopol. Ce dietă ține vedeta!

Publicat pe
Ioana Ginghină, mega sexy în costum de baie după separarea de Alexandru Papadopol. Ce dietă ține vedeta!Ioana Ginghină, mega sexy în costum de baie după separarea de Alexandru Papadopol. Ce dietă ține vedeta!

Celebră pentru numeroasele diete pe care le-a ținut de-a lungul timpului, Ioana Ginghină a ajuns cu timpul la o formulă care pare să dea rezultate sigure, fără înfometare. Iată ce dietă ține vedeta și cum arată în costum de baie la 41 de ani.

Ioana Ginghină este poate cea mai îndreptățită vedetă de la noi în a vorbi despre diete, și asta pentru că le-a ținut pe aproape toate. De la diete cu pepene pe timpul verii până la veritabile cure de detoxifiere, Ioana, gurmandă de fel, le-a încercat pe toate de-a  lungul timpului. A reușit astfel să țină sub control greutatea, cu o singură excepție: un tratament de fertilizare din cauza căruia s-a îngrășat opt kilograme.

Ce dietă ține Ioana Ginghină

După ani de experimente, actrița a ajuns la o ecuație de aur, așa cum a declarat pentru CSID. 'Am renunţat la zahăr şi pâine, le mai mănănc doar ocazional, am exclus şi carnea, mă feresc de mâncarea care îngraşă. Eu sunt o gurmandă, îmi place să mănânc în cantităţi mari, însă am lucrat mult cu mine ca să reuşesc să mănânc puţin, des şi sănătos. (…)Dulciurile erau viciul meu. Apoi le-am înlocuit cu reţete raw vegane, dar tot nu era bine, pentru că şi acestea îngraşă, chiar dacă sunt sănătoase. Acum refuz orice desert dacă nu este o ocazie special', a povestit Ioana despre regulile de care trebuie să țină cont pentru a arăta bine.  Judecând după cele mai recente fotografii postate de actriță pe Instagram, unde apare în costum de baie, s-ar zice că a găsit formula perfectă pentru a se menține în formă fără a face sacrificii uriașe.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, la final de mariaj

Până de curând, căsnicia dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol era considerată una dintre cele mai trainice din showbiz. Imediat după VIVA! Party 2019, eveniment la care actrița a venit singură, au apărut zvonurile despre o posibilă despărțire, dublate de faptul că cei doi nu au mai postat fotografii în care apar împreună în social media. Actrița nu a dat o declarație concretă vizavi de mariajul său, dar a spus clar că nu a divorțat încă, deși ‘deocamdată situația nu e roz.’ În orice stadiu ar fi relația dintre cei doi actori, Ioana Ginghină pare că se simte foarte bine în pielea ei. Și are de ce, la 40 de ani arată extrem de bine.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter