Bebe Cotimanis a renunțat la o căsnicie de 17 ani. Cine este femeia pentru care actorul și-a părăsit soția

Publicat pe

În 2018, actorul Bebe Cotimanis a renunțat la o căsnicie de 17 ani pentru o colegă din teatru. Gurile rele credeau că este vorba doar despre o flamă de ocazie, însă a trecut un an de când actorul de 64 de ani se iubește cu Iulia Dumitru, o femeie mult mai tânără decât el, care spune despre Cotimanis că este „unul dintre cadourile ei de la viață'.

Bebe Cotimanis a renunțat la o căsnicie de 17 ani. Cine este femeia pentru care actorul și-a părăsit soțiaBebe Cotimanis a renunțat la o căsnicie de 17 ani. Cine este femeia pentru care actorul și-a părăsit soția

În anul 2014, Bebe Cotimanis și Florina Mărcuța au decis să se căsătorească în mare secret, după o relație de 14 ani care se soldase cu un băiat care, acum, are 17 ani. 'Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie”, spunea actorul la acea vreme, el făcând dezvăluirile după ce a avut o nuntă la care au fost prezenți doar 27 de oameni.

Aceasta era cea de-a doua căsătorie a actorului, din prima, terminată acum 20 de ani, având o fată.

Se pare că minunea a durat doar până la apariția Iuliei Dumitru în viața lui Cotimanis. Tânăra blondă l-a cucerit pe actorul de 64 de ani, iar acesta a renunțat la mariajul cu make-up artistul Florina Mărcuță.

Iulia Dumitru este și ea actriță la teatrul din Pitești, ca si Bebe Cotimanis și este evident faptul că povestea lor n-a fost doar un amantlâc de ocazie, ci o reală poveste de dragoste, care durează și acum. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter