Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au depus actele de divorț. Primele poze cu ei la notar

Publicat pe

Astăzi, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au depus actele de divorț la notar. Oficial, după o căsnicie de 12 ani, cei doi au luat-o pe drumuri diferite. Se pare că între cei doi nu a mai fost nicio cale de împăcare, iar decizia a fost luată.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au mers la notar, unde au depus actele de divorț. În urmă cu cinci luni, actorul și-a luat bagajele și a părăsit căminul conjugal. Astăzi, 19 iunie, în jurul prânzului, actorii au avut prima întâlnire oficială în fața funcționarului public.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au venit separat să depună actele de divorț. Ioana Ginghină a fost prima care a ajuns la notar, iar acolo s-a întâlnit cu o femeie, care cel mai probabil este avocata ei. Vedeta a ajuns în jurul orei 11.55, iar la 10 minute și-a făcut apariția și Alexandru Papadopol, potrivit Libertatea.

Cei doi au stat în interior timp de două ore, unde probabil au stabilit toate detaliile legate de divorț. Ioana Ginghină a venit îmbrăcată cu un tricou negru și o pereche de colanți ciclam. Se pare că vedeta este deja împăcată cu ideea că nu mai e cale de întoarcere.

Alexandru Papadopol, gest impresionant pentru fiica lui

Vestea că Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină nu mai sunt împreună a fost una total neașteptată pentru toată lumea. Cei doi au decis să se despartă, iar cel care a cerut divorțul este chiar actorul. Deși se zvonea că Alexandru Papadopol nu se mai interesează de fetița lui, actorul a făcut un gest impresionant pentru Ruxi.

Se pare că actorul vrea să-i dea fiicei lui partea sa din vila de lux. Alexandru Papadopol încearcă să reia legătura cu Ruxi și să-și mai petreacă timp alături de ea, atunci când se poate.

FOTO: Facebook, Vlad Chirea

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au depus actele de divorț. Primele poze cu ei la notarIoana Ginghină și Alexandru Papadopol au depus actele de divorț. Primele poze cu ei la notar
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter