Drama Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor. Mama ei a fost grav bolnavă: "S-a luptat cu..."/ INTERVIU

Publicat pe

Puțini știu detalii din viața Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor, însă tânăra ascunde o dramă sub zâmbetul delicat. Este extrem de apropiată de mama ei, iar acum cu atât mai mult cu cât și-a dat seama că a fost la un pas să o piardă. Ioana Petric nu doar că își sprijină mama, dar vede ca pe un model, o luptătoare, de la care are mereu de învățat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pentru Ioana Petric cel mai important om din viata ei este mama, mai ales după ce au trecut prin clipe dificile împreună. Mama ei a fost grav bolnavă, a avut cancer, iar acum Ioana apreciază acum mai mult ca oricând relația pe care cele două o au.

Drama Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor. Mama ei a fost grav bolnavă: "S-a luptat cu..."/ INTERVIUDrama Ioanei Petric de la Cronica Cârcotașilor. Mama ei a fost grav bolnavă: "S-a luptat cu..."/ INTERVIU

Ioana Petric: Mama s-a luptat cu boala aia cu „c”

Ioana Petric are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, pe care o admiră extrem de mult.

Sunt norocoasă să am în viața mea niște femei deosebite, toate frumoase, inteligente, talentate, ambițioase, așa că îmi găsesc inspirația în fiecare dintre ele, într-un fel sau altul. Dar cu siguranță femeia pentru care am cea mai mare iubire și care nu încetează niciodată să mă inspire, să mă motiveze și să mă surprindă este mama.

A avut curajul să se reinventeze și să schimbe meseria la vârsta la care mulți nu au curajul să o facă, e omul care e mereu dornic să învețe ceva nou, care are o putere de muncă extraordinară, care lupta mereu pentru lucrurile în care crede, care s-a luptat cu boala aia cu „c” și a învins, iar acum îi ajută și pe alții care trec prin asta, care indiferent cât ar fi de ocupată nu uită să aibă grijă de familie, care are mereu zâmbetul pe buze și sufletul tânăr. Nu sunt foarte pricepută la declarații, dar o iubesc enorm și mi-aș dori că în viața asta să reușesc măcar jumătate din ce a reușit ea.', ne-a spus Ioana Petric.

Citește și: Detalii în premieră din culisele show-ului Cronica Cârcotașilor. Huidu:”Am vrut să-l aduc pe Alex Dima”

Citește și: Drama neștiută a lui Dinu Maxer:”Fratele meu a fost călcat de tramvai”

Citește și: Drama neștiută a actriței Cezara Dafinescu. A luptat cu depresia după decesul soțului:”Voiam să mor!”

Prietenia, cea mai importantă pentru Ioana Petric

În emisiunea de la Prima TV, Hai cu fetele!', Ioana filmează alături de buna ei prietenă, Gabriela Marin

Ioana Petric susține că prietenia e foarte importantă, mai ales că cele adevărate sunt atât de greu de găsit. Surprinzător sau nu, cele mai vechi prietenii și cu siguranță unele dintre cele mai valoroase, care țin încă din copilărie nu sunt cu fete, ci cu băieți, pentru că am crescut într-o gașcă de băieți.

Pe prietena mea cea mai bună, omul în care am toată baza și încrederea, sufletul meu pereche, am cunoscut-o abia acum 3 ani. La început nici nu voiam să auzim una de cealaltă, dar o oportunitate de business ne-a adus împreună și așa am ajuns să ne descoperim cu adevărat și să ne dăm seama că nu o să mai renunțăm niciodată una la cealaltă (business-ul trece, prietenia rămâne).  Tocmai de asta o am tatuată și în suflet și pe piele', a transmis ea.

Ioana Petric: „Intimitatea și viața personală, foarte importante pentru mine'

Pasionată de bucătărie, teatru și televiziune, Ioana are un plan: să viziteze întreaga lume. Și, cum abia a făcut 30 de ani, Ioana a bifat țara cu numărul 30 pe care a vizitat-o.

Dincolo de micul ecran și scena teatrului, Ioana este pasionată de…bucătărie și călătorii.

Gătesc cel mai bun somon la cuptor, îmi place să scriu și, la 30 de ani,  am vizitat țara cu numărul 30. De altfel, sunt încă multe lucruri pe care nici eu nu le știu despre mine și aș vrea să le aflu, așa că sunt sigură că oamenii știu foarte puțin, nu de alta, dar am fost și sunt în continuare destul de discretă și nu îmi place să mă expun mai mult decât e cazul.

Intimitatea și viața personală sunt niște lucruri foarte importante pentru mine, iar într-o meserie în care consumul emoțional și expunerea sunt destul de mari, cred că e bine să am mereu și ceva ce să fie doar al meu. Plus că sunt Scorpion și nouă ne place să fim înconjurați așa, de o aura de mister', a mai relatat Ioana Petric.

Sursa foto: PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter