Jador a fost victima rasismului: „Toată viața am fost numit țigan”

Publicat pe

Jador, fostul concurent de la Survivor România, a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Muzica este cea mai importantă pentru el și nu ar renunța la asta pentru nimic în lume. Totuși, drumul până în acest punct nu a fost deloc ușor. Jador admite că s-a cofruntat și cu rasismul de-a lungul timpului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la Puterea Dragostei, de la Kanal D. După participarea la Survivor România, câtărețul a atins, poate, vârful popularității sale. Acesta a spus că din ambele show-uri TV a învățat câte ceva și se indentifică cu ambele experiențe.

Jador a fost victima rasismului: „Toată viața am fost numit țigan'Jador a fost victima rasismului: „Toată viața am fost numit țigan'

Mă identific cu ambele show-uri, nu pot alege unul. La Puterea Dragostei' am învățat cum să îmi expun punctul de vedere, cum să comunic pe înțelesul publicului. Este important să transmiți exact ceea ce ai în suflet și experiență de la Puterea Dragostei' m-a ajutat mult în acest demers și am făcut același lucru și la Survivor România', am vorbit din inima pentru oameni. La Survivor România' am învățat că am făcut multe greșeli și să fiu mai atent la ceea ce contează cu adevărat pentru mine, care sunt prioritățile mele', a spus Jador pentru Fanatik.ro.

Citește și: Mario Fresh a dezvăluit de ce el și Jador au fost bătuți în Mamaia:”Mi-am luat un pumn în față, am căzut jos”

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Jador și bunica lui, după întoarcerea de la Survivor.S-a lăsat cu multe lacrimi

Citește și: Sindy o atacă pe Maria Chițu, de la Survivor:„A venit de acasă cu o strategie'

Citește și: Daniel Pavel suferă de dorul iubitei, la Survivor:„Te arde carnea și sufletul'

Jador, victima rasismului

Jador a declarat că a fost victima rasismului din cauza etniei sale. Răutățile celorlalți l-au determinat pe artist să muncească și mai mult să să demonstreze tuturor că poate să ajungă acolo unde și-a propus. Zis și făcut! chiar dacă drumul până aici a fost unul foarte greu, Jador și-a îndeplinit visul și are o carieră muzicală de succes.

Toată viață mea am fost numit țigan' și nu mă mai deranjează acest lucru. Asta m-a făcut să muncesc mai mult că să demonstrez că pot ajunge acolo unde îmi doresc. Am muncit mult și am ajuns să am ceea ce îmi doresc, deși am pornit de foarte jos. Voi putea oferi familiei mele tot ce nu am avut eu. În 2021 cred că trebuie să ne respectăm, indiferent de etnie', a mai declarat Jador pentru sursa cotată anterior.

Jador: „Există o fată cu care mi-aș petrece tot restul vieții'

Jador a plâns de multe ori, la Survivor România, spunând că este îndrăgostit de Georgiana, fata care i-a furat inima artistului. Acesta a spus că nu își dorește alături o fată care să caute faima lui, ci una „normală'.

Există o fată cu care mi-aș petrece tot restul vieții, nu e un secret, dar nu este nici de la Survivor România, nici de la Puterea Dragostei, în niciun caz din showbiz. Îmi doresc alături o fată echilibrată, normală, care să dorească să își crească frumos copiii, care să nu caute celebritatea', a mai spus artistul.

„Textele pieselor sunt gândite de mine'

Jador și-a atras destul de multe antipatii la Survivor România, însă cântărețul crede că dacă toți cei care au avut critici la adresa sa l-ar cunoaște, și-ar schimba imediat părerea. De asemenea, fostul concurent de la Survivor a mai dezvăluit că a creat de unul singur brand-ul „Jador'.

Dacă oamenii m-ar cunoaște în realitate, așa cum sunt eu, ar fi surprinși, le-ar plăcea de mine. Sunt un om foarte serios când vine vorba de cariera mea, de oamenii din jurul meu. Eu am creat singur acest brand, Jador. Managementul, marketingul, textele pieselor sunt gândite de mine, nu am o echipa în spate. Facultatea pe care am absolvit-o, masterul în Comunicare pe care îl am m-au ajutat să construiesc strategiile de promovare. Oamenii sunt liberi să gândească ce doresc', a mai mărturisi Jador.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter