Roxana Nemeș se pregătește de nuntă, după Survivor: „Rochia de mireasă va fi...”

Publicat pe

Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor România, se mărită! Aceasta a fost cerută în căsătorie acum doi ani, însă au amânat nunta din cauza pandemiei. Chiar dacă ea și iubitul ei nu au ales încă data în care va avea loc marele eveniment, Roxana Nemeș știe cum va arăta rochia de mireasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș, care a participat la Survivor România și a făcut parte din echipa Faimoșilor, este decisă ca, împreună cu iubitul ei, Călin Hagima, să facă marele pas. Cei doi vor să își unească destinele pentru totdeaua chiar dacă nu au stabilit încă data nunții.

Roxana Nemeș se pregătește de nuntă, după Survivor: „Rochia de mireasă va fi...'Roxana Nemeș se pregătește de nuntă, după Survivor: „Rochia de mireasă va fi...'

Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie acum doi ani, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, au fost nevoiți să amâne planurile de nuntă. Solista știe deja cum va arăta rochia ei de mireasă și își dorește ca nunta să aibă loc în aer liber, aproape de mare sau de un lac.

Citește și: Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor:”Ea stătea sub mine. Nimeni nu știe…”

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor:„Nu mai avem nevoie de despărțiri pentru…'

Citește și: Irina Fodor, primele imagini de la Asia Express 4.Ce a pățit la sosirea în Turcia

Citește și: Dani Oțil, implicat într-un accident cu mașina de curse.Cum se simte acum

Roxana Nemeș, detalii despre nuntă

Poate nu au ales încă data în care va avea loc nunta, însă Roxana Nemeș știe deja cum vrea să arate totul, de la locație, până la rochia de mireasă. Solista vrea ca în ziua nunții să îi fie alături părinții și apropiații. De asemenea, fosta concurentă de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, își dorește ca întreg evenimentul să fie unul simplu, exact așa cum vrea să arate și rochia ei de mireasă.

Va fi foarte frumos cu siguranță. N-am stabilit încă data. Vreau să fie alături de mine părinții mei și apropiații, în primul rând. Chiar dacă este la mare sau lângă lac, vreau în aer liber, să fie vara. Rochia de mireasă va fi ceva pe corp, simplă. Sunt pe simplitate. Dacă aș putea la mare, desculță, pe plajă', a declarat Roxana Nemeș la Știrile Kanal D.

Roxana Nemeș, despre iubitul ei

Roxana Nemeș și Călin Hagima au o relație departe de lumina reflectoarelor. Fosta concurentă de la Survivor spune că iubitul ei este un bărbat discret, grijuliu, dar și matur. Cei doi se completează perfect și Roxana Nemeș spune că el înțelege activitatea ei profesională.

El este un tip foarte discret și noi amândoi suntem destul de discreți. Mi-a plăcut cum m-a cerut în căsătorie. E un bărbat foarte grijuliu. E matur. Avem o relație foarte frumoasă. Suntem Berbeci. Cred că am învățat să fiu și eu un pic mai… fii ca el și fă ca tine. Înțelege munca pe care o fac și eu îi înțeleg munca', a mai povestit Roxana Nemeș.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter