Irina Fodor, primele imagini de la Asia Express 4. Ce a pățit la sosirea în Turcia

Publicat pe

Irina Fodor a ajuns în Turcia, acolo unde au început filmările pentru Asia Express 4 – Drumul Împăraților. Ne putem doar imagina cum este cursa pentru concurenți, dacă show-ul a început cu stângul pentru Irina Fodor, care se află printre cei privilegiați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor, la prima experiență în Asia Express ca și participant direct, după ce l-a susținut din canapea pe soțul ei, câștigătorul sezonului trecut, a avut parte de un început problematic. Deși a fost avertizată de Gina Pistol și de restul echipei că funcția de prezentator nu îi asigură lapte și miere pe parcurs, Irina a trăit deja primele probleme.

Irina Fodor, primele imagini de la Asia Express 4. Ce a pățit la sosirea în TurciaIrina Fodor, primele imagini de la Asia Express 4. Ce a pățit la sosirea în Turcia

Soția lui Răzvan Fodor s-a trezit cu o inundație în baia din camera de hotel unde a fost cazată în Turcia, datorată vecinului de deasupra.

Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!', a spus Irina Fodor, într-un InstaStory, în care a filmat picăturile ce curgeau din tavan.

Irina i-a trimis un mesaj și Ginei Pistol, care i-a transmis soției lui Fodor înainte de plecare s-o țină la curent cu tot ce se întâmplă la Asia Express. Pentru situații din astea nu m-ați pregătit!', i-a scris Irina Ginei Pistol, în același Instastory.

Irina Fodor a postat și primele imagini de la Asia Express. Vedeta a purtat o rochie roșie, specifică portului tradițional al Turciei. Azi am fost tratată ca o prințesă. E și normal, doar suntem pe Drumul Împăraților!', a scris Irina Fodor pe Instagram.

De ce a acceptat Irina Fodor provocarea Asia Express 4

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite’ va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Citește și: Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express: „Am și datorii!'

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Răzvan Fodor după Asia Express: „Mi-a trecut antraxul pe la nas'

Citește și: Au început preselecțiile pentru Asia Express sezon 4. Cine se află pe lista concurenților

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.

La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile gospodăriei’ în cele două luni cât voi fi plecată’, a declarat Irina Fodor, înainte să plece în cursa Asia Express 4.

Oase și actorul Marius Damian vor fi alături de Irina Fodor în acest sezon. Oase le va face cunoștință cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări. El va aduce în fiecare episod o lecție de istorie spusă în stilul Asia Express, cu un conținut ridicat de aventură și adrenalină.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter