Marina Voica, operată pe cord la 84 de ani: "Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!"

Publicat pe

La 84 de ani, Marina Voica a trecut prin momente grele, fiind operată recent pe cord. După ce mai mulți medici au refuzat să-și asume o astfel de responsabilitate, dată fiind vârsta înaintată a pacientei, artista a fost primită la un spital din Brașov, unde a fost efectuată intervenția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Reputata artistă Marina Voica a fost recent operată pe cord, intervenție nu fără emoții. Artista prezenta leziuni severe la două dintre valvele inimii le Artista, în vârstă de 84 de ani, avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, condiție medicală ce-i punea viața în pericol. Din nefericire, din cauza vârstei înaintate, medicii de la mai multe spitale din țară s-au temut să-și asume responsabilitatea unei operații. În cele din urmă, artista a găsit în Brașov medici care s-au încumetat să o operze, ajutați de confrați de-ai lor din București. 

Marina Voica, operată pe cord la 84 de ani: "Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!"Marina Voica, operată pe cord la 84 de ani: "Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!"

Marina Voica, operată pe cord la Brașov

Una dintre cele mai energice, dar și mai longevive artiste din showbizul autohton, Marina Voica a fost recent la un pas de moarte din cauza unor probleme la inimă. Leziunile prezente pe două dintre valvele inimii i-au pus viața în pericol… Cu atât mai mult cu cât artista are 84 de ani, iar intervenția prezenta mai multe riscuri.

Citește și: La 84 de ani, Marina Voica a revenit la muncă, în plină pandemie. Joacă în filmul „Bucureştiul văzut de sus”.

Citește și: La 83 de ani, Marina Voica s-a izolat la Breaza, pentru a se feri de coronavirus: „Aici nu e nici un caz de COVID, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide!”

Citește și: O mai ții minte pe Marina Voica? Cum se descurcă cântăreața la 83 de ani, fără copii, fără soț și fără pensie

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: „Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul lui Puiu Călinescu la 24 de ani de la moartea sa: „Să vă fie rușine domnilor administratori ai cimitirului'

În cele din urmă Marina Voica a fost operată pe cord la o clinică privată din Brașov, iar acum artista se află în afara oricărui pericol.

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă.

S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară', a mărturisit artista Marina Voica, la externarea din spital, conform Adevărul.

Singură la 84 de ani

A avut o viață profesională fabuloasă, iar muzica a fost cea mai mare pasiune a ei. Din nefericire însă, la 84 de ani, Marina Voica este singură și trăiește la Breaza. Artista nu se victimizează, ci dimpotrivă, vorbește despre viața ei actuală cu eleganță și optimism.

Deși nu are nici copii, nici partener de viață (n.red. a fost căsătorită de două ori) și nici pensie, Marina Voica susține că nu are probleme financiare.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială”, declara Marian Voica, acum ceva vreme, pentru Libertatea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter