Ipostaza rușinoasă în care a apărut Vica Blochina la TV. Detaliul care i-a amuzat pe telespectatori

Publicat pe

Vica Blochina a arătat telespectatorilor mai mult decât și-ar fi dorit. Vedeta a participat la un show de la Antena 1 și a intrat în cursa 'București express' alături de la Margherita de la Clejani.

Îmbrăcată foarte provocator, Vica Blochina a fost nevoită să facă autostopul alături de Margherita de la Clejani. Blondina purta o rochie neagră extrem de mulată și sexy, care i-a cam făcut probleme atunci când s-a urcat în mașină.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a oprit o mașină și l-a rugat pe șofer să o ducă într-o anumită zonă din București, așa cum făcea și la Asia Express. Atunci când s-a urcat în mașină, Vica Blochina a uitat că este îmbrăcată în rochie și a lăsat totul la vedere. Telespectatorii au rămas surprinși atunci când i-au văzut lenjeria intimă vedetei. Imaginile cu Vica Blochina au devenit virale.

Citește și: Vica Blochina s-ar fi măritat cu Victor Pițurcă dacă el ar fi divorțat de soție: „16 ani am fost amanta lui'

Cum se întreține Vica Blochina, la 44 de ani

Odată la câteva luni, Vica își revitalizează tenul apelând la medicul său estetician, Iancu Morad, care îi face un tratament ce durează doar 20 minute.

'De câte ori este nevoie recurg la tratamente neinvazive sau minim-invazive, care nu schimbă trăsăturile feței. Folosesc creme de cea mai bună calitate, îmi aplic mereu măști hidratante, dar cel mai eficient pentru mine este un tratament fulger pe care mi-l face medicul meu estetician. Durează doar 20 minute și îl fac de multe ori chiar în pauza de prânz sau între două întâlniri. Nu este invaziv, nu doare, dar îmi lasă pielea foarte hidratată și vizibil mai tânără. Plus că efectele durează câteva luni', declară Vica Blochina.

FOTO: Captură YouTube, Facebook

Ipostaza rușinoasă în care a apărut Vica Blochina la TV. Detaliul care i-a amuzat pe telespectatoriIpostaza rușinoasă în care a apărut Vica Blochina la TV. Detaliul care i-a amuzat pe telespectatori
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter