Realitatea TV se închide de miercuri. CNA nu a prelungit licența postului

Publicat pe

Prima televiziune de știri din România, Realitatea TV, se închide de miercuri, după ce astăzi au pierdut licența de emisie. Telespectatorii se vor mai putea uita la postul TV doar până mâine.

Realitatea TV a fost lansată în toamna anului 2001, iar aceasta va înceta emisia mâine, 30 octombrie, după ce CNA nu le-a mai prelungit licența postului. CNA a analizat în ședința de astăzi, 29 octombrie, prelungirea licenței Realitatea TV. Membrii au votat împotriva prelungirii, întrucât societatea care operează televiziunea nu a depus documentația necesară, potrivit paginademedia.ro.

Mai exact, Realitatea Media se află în insolvență de opt ani și nu are nici acum un plan de reorganizare aprobat, astfel că nu a putut depune certificatul fiscal.

Au fost doar patru voturi pentru prelungirea licenței, din cei zece membri prezenți, deși era nevoie de cel puțin șase pentru ca cererea să fie admisă. Dintre membrii CNA, Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis și Răsvan Popescu au votat pentru prelungirea licenței , iar împotrivă au fost: Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Nicolaie Bălașa, Gabriel Tufeanu și Radu Herjeu.

Orsolya Borsos n-a votat nici pentru și nici împotrivă, argumentând că din punctul său de vedere, nu era necesar un vot, ci trebuia doar ca forul să „ia la cunoștință' că postul nu a îndeplinit condițiile privind solicitarea de prelungire a licenței.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter