IREAL! Răsturnare de situație în cazul Sorinei, fetița bruscată de procuroare. Familia naturală intră în scenă și ridică pretenții

Publicat pe
IREAL! Răsturnare de situație în cazul Sorinei, fetița bruscată de procuroare. Familia naturală intră în scenă și ridică pretențiiIREAL! Răsturnare de situație în cazul Sorinei, fetița bruscată de procuroare. Familia naturală intră în scenă și ridică pretenții

Ai avea impresia că e vorba de un scenariu de telenovelă, dar, din păcate, este realitatea de coșmar a unui copil. Cazul Sorinei, fetița de opt ani bruscată de procuroarea Maria Pițurcă, se complică de la o zi la alta. Acum își cere dreturile familia naturală a copilului, care are un istoric de groază.

Săptămâna trecută, un material video punea opinia publică pe jar. Imaginile cu procuroarea care brusca o fetiță de 8 ani  pentru a o scoate, însoțită de mascați, din casa în care  copilul a crescut (nr. copilul orfan a fost crescut de un asistent maternal), au cutremurat o țară întreagă. În țipetele disperate ale fetiței, femeia a târât-o până la mașină, cu scopul de a o duce apoi la familia de americani ce o adoptase. În același timp, familia de asistenți maternali din Baia de Aramă, de la care a fost luată cu forța Sorina, insistă că ei și-au dorit să păstreze copilul, dar nu li s-a permis din motive legale.

A apărut familia naturală a Sorinei, fetița de opt ani bruscată de procuroare

Ei, bine, când viața fetiței părea că nu poate fi mai complicată de atât, iată că apare o nouă răsturnare de situație. Familia naturală a copilul intră în scenă, mai precis sora mamei și bunica acesteia, care declară că din 2016 și-au dat acordul să o adopte pe nepoata lor.

Familia naturală susține că o așteaptă pe fetiță cu brațele deschise, cu toate că realitatea care o așteaptă acasă nu e deloc plăcută. Mama naturală a Sorinei are un istoric pătat, fiind decăzută din drepturile părintești după ce l-ar fi bătut pe fratele Sorinei în cap în repetate rânduri, până când micuțul a devenit un copil cu handicap, conform Antena 3.

Foto: Libertatea, captură video Antena 3

Citește și:

Cine e Maria Pițurcă, procuroarea care a bruscat fetița de 8 ani. Femeia câștigă extrem de mulți bani!

Dragoș Bucur, declarație cutremurătoare după ce a adoptat o fetiță: 'Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter