Irina Rimes are un nou iubit! Primele imagini cu bărbatul pentru care s-a mutat în Franța: "Stăm cu chirie"

Publicat pe

Irina Rimes nu se mai ascunde! Are un nou iubit și nu doar că relația lor merge foarte bine, dar au făcut deja următorul pas. Artista și noul iubit s-au mutat împreună, în Franța. Ea a dezvăluit că cei doi locuiesc cu chirie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes a început anul cu dreptul! Până la 29 de ani, Irina Rimes a trecut deja printr-un divorţ şi mai multe despărţiri. Acum, se pare că norocul în dragoste i-a surâs și s-a arătat dispusă chiar să facă următorul pas în relație.

Irina Rimes are un nou iubit! Primele imagini cu bărbatul pentru care s-a mutat în Franța: "Stăm cu chirie"Irina Rimes are un nou iubit! Primele imagini cu bărbatul pentru care s-a mutat în Franța: "Stăm cu chirie"

Cine este iubitul Irinei Rimes

Noul ei iubit vine tot din lumea muzicii și este francez. David Goldcher i-ar fi furat inima frumoasei cântărețe. Într-atât, încât a părăsit și România.

Cei doi s-au mutat împreună cu chirie, în Franța. Petrec foarte mult timp împreună, iar artista pare mai fericită ca niciodată. Irina Rimes publică adesea filmări alături de noul iubit de la studioul de muzică unde fac repetiții.

'Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie', a transmis Irina Rimes, potrivit unica.md.

Citește și: Irina Rimes s-a despărţit de iubit.Cântăreaţa a ţinut relaţia departe de ochii curioşilor

Citește și: Irina Rimes recunoaște că a avut greutăți la începutul carierei:”Aveam cam 30 de lei în buzunar, conduceam o mașină ruginită”

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit:„Copiii văd tot felul de lucruri'

Irina Rimes, în depresie după divorț

Irina Rimes a dezvăluit că a trecut cu greu peste divorț și chiar a intrat în depresie din cauza episodului dureros. Acum, pare că s-a liniștit și a găsit liniștea și echilibrul în brațele noului partener.

'Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea.

Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus', declara artista cu ceva timp în urmă.

Reamintim că ultima relație a artistei a fost cu toboșarul Alexandru Badea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter