Îți mai aduci aminte de Dulce Maria din ”Îngerașul”? Cum arată Daniela Aedo la 24 de ani: e foarte sexy!

Publicat pe

Cu siguranță ți-o amintești pe Dulce Maria, personajul principal din telenovela 'Îngerașul'. La vremea respectivă, Daniela Aedo avea doar câțiva ani, în prezent actrița are 24 de ani și este transformată total. 

Dulce Maria topea inimile tuturor atunci când juca în telenovela difuzată pe Acasă TV. Actrița juca rolul unei fetițe năzdrăvane care era mereu pusă pe șotii. La 24 de ani, Daniela Aedo este de nerecunoscut și pozează extrem de sexy.

Cariera în actorie a luat sfârșit pentru Dulce Maria, iar aceasta s-a îndreptat către muzică. Daniela Aedo a urmat aceeași universitate precum Sting, Adam Levine, Annie Lenox, Bruce Hornsby sau Melissa Etheridge.

Daniela Aedo s-a născut în Mexico pe 12 februarie 1995. Mai are un frate cu 3 ani mai mic decât ea, pe nume Mariano.  Pe lângă rolul lui Dulce Maria în telenovela „Carita de Angel', produsă de Televisa în anul 2000, ea a interpretat și rolul lui Marisol în telenovela „Vivan los ninos'.

FOTO: Facebook, Instagram

Îți mai aduci aminte de Dulce Maria din 'Îngerașul'? Cum arată Daniela Aedo la 24 de ani: e foarte sexy!Îți mai aduci aminte de Dulce Maria din 'Îngerașul'? Cum arată Daniela Aedo la 24 de ani: e foarte sexy!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter