Ordinea nașterii contează! Ce trăsături ai dacă ești primul, al doilea sau al treilea copil

Publicat pe de Catalina Cristescu

Un subiect care a atras controverse, dar oamenii de știință te asigură că ordinea nașterii chiar îți influențează personalitatea! Uite ce calități ai tu și frații tăi, e cât se poate de real!

Cum se poate ca ordinea nașterii să îți pună o ștampilă la nivelul personalității?! Nu e nimic magic sau science fiction, la mijloc sunt responsabilitățile și experiențele care ne fac să dezvoltăm anumite calități întrucât suntem… nevoiți!

Citește și:

Cercetătorii confirmă: iubirea cu adevărat te prostește

Psihologii te asigură: dacă ai o dorință sexuală scăzută nu e nimic în neregulă cu tine

Primul născut

Fratele sau sora mai mare este din start cel mai responsabil, doar a avut în peisaj niște frați mai mici de care cel mai probabil a avut grijă.

Primul născut este foarte ambițios și are abilități de leader, iar acum cel mai probabil se află într-o funcție de middle sau top management.

Mijlociul

Dacă la primul născut părinții au fost extaziați, cel mic a devenit favoritul, mijlociul teoretic este într-o zonă gri la nivel de răsfăț.

Însă frații mijlocii devin în timp negociatori extrem de buni și învață să facă compromisuri. Două elemente extrem de utile atât la job cât și în viața privată, de cuplu.

Însă atenție, compromis nu înseamnă lăsat de la tine sau compromis nesănătos care ne umple de furie și frustrare. Ci o soluție comună, ok pentru amândoi.

Fratele cel mic

Prâslea este foarte carismatic, foarte creativ dar și… manipulator. Ai spune poate că acestea sunt trăsături narcisice, dar pot fi folosite și într-un scop pozitiv.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter