Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, prima reacție după ce Faimosul a izbucnit în lacrimi: "Nu mă așteptăm să reacționeze așa"

Publicat pe

Culiță Sterp de la Survivor a izbucnit în plâns la Survivor, după mesajul primit de la iubita lui însărcinată. Daniela a avut prima reacție după ce și-a văzut iubitul extrem de emoționat și în lacrimi în jungla din Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, astfel că au avut ocazia să citească mesajele primite de la persoanele dragi. S-a lăsat cu multe emoții și lacrimi.

Culiță Sterp s-a numărat printre concurenții care nu a mai rezistat și izbucnit în lacrimi în momentul în care a citit scrisoarea primită de la iubita lui însărcinată.

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, prima reacție după ce Faimosul a izbucnit în lacrimi: "Nu mă așteptăm să reacționeze așa"Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, prima reacție după ce Faimosul a izbucnit în lacrimi: "Nu mă așteptăm să reacționeze așa"

Iubita lui Culiță Sterp: „Nu îmi place să îl văd așa'

Daniela, iubita Faimosului, a intrat în direct la Teo Show și a făcut primele declarații după ce l-a văzut pe tatăl copilului ei în lacrimi.

„Eu când scriu mesajul trăiesc cel mai mult. Eu i-am mai scris lui mesaje pe whatsapp. Mie nu îmi place să văd imaginile astea, le-am văzut pe YouTube, dar apoi nu. Nu îmi place să îl văd așa. M-am gândit la un moment dat „Doamne, nu plânge, că te vede toată lumea'. El acasă face haz de necaz.

Nu am vrut să-l fac să sufere, eu am vrut să îi fac o bucurie', a transmis iubita lui Culiță Sterp de la Survivor.

Iubita lui Culiță Sterp: „Nu mă așteptăm să reacționeze așa'

Daniela a precizat că nu se aștepta ca partenerul ei să reacționeze așa, dat fiind că mesajul ei ar fi trebuit să îi aducă zâmbetul pe chip.

Cu o săptămâna înainte am văzut cât de trist era. Am mai fost la familia lui și vorbeam despre cât de supărat era și cu o săptămâna înainte când nu a câștigat jocul de comunicare. În aeroport era bucuros, vesel, dornic de o nouă experiență și când l-am văzut așa trist a fost prima dată când am plâns și eu, când l-am văzut prima dată atât de supărat. Duminică m-am bucurat foarte tare, dar chiar nu mă așteptăm să reacționeze așa. 

Eu îl văd și am o putere, multă lume la întreabă cum de am atâta putere să fiu pozitivă, dar faptul că îl văd mă ajută foarte mult. Dacă am fi avut telefon, putea să plece oriunde. 

Am scris mesajul chiar în ziua în care am fost la control. Nu s-a dat tot mesajul, eu îi mai scrisesem câteva detalii, dar apoi am înțeles că ei specifică faptul că nu aveam voie să spun despre familie, ei nu aveau voie să spună despre mine. I-am scris că este și foarte iubit acasă' , a transmis Daniela Iliescu. 

Culiță Sterp, în lacrimi la Survivor

Culiță Sterp de la Survivor a primit un mesaj emoționant de la iubita lui, Daniela Iliescu, care l-a făcut să plângă în hohote. Faimosul nu și-a mai putut reține lacrimile când a aflat vești despre copilul său, care va veni pe lume în curând.

„Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea.

Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect’, i-a transmis Daniela Iliescu iubitului ei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter