Cum a ajuns Dan Negru de la Antena 1 la alt post TV concurent: "Nimeni nu știe că am filmat la Kanal D"

Publicat pe

Dan Negru este unul dintre cei mai carismatici oameni de televiziune și cu siguranță, de-a lungul timpului, multe posturi TV i-au făcut oferte. Recent, carismaticul prezentator a povestit cum a ajuns să filmeze la un post de televiziune concurent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru (50) este nu doar unul dintre cei mai longevivi prezentatori din România, ci și printre cei mai bine cotați, emisiunile prezentate de el de-a lungul anilor având toate recorduri de audiențe… Ca să nu mai menționăm faptul, bine știut de toată lumea, că nu întâmplător Dan Negru este supranumit „Regele Revelioanelor”.

Cum a ajuns Dan Negru de la Antena 1 la alt post TV concurent: "Nimeni nu știe că am filmat la Kanal D"Cum a ajuns Dan Negru de la Antena 1 la alt post TV concurent: "Nimeni nu știe că am filmat la Kanal D"

La concurență cu Bursucu și Ana Barnoschi!

Deși de-a lungul timpului Negru a fost ofertat și de alte televiziuni autohtone, dar simpaticul prezentator a preferat să rămână fidel postului de televiziune Antena 1, unde a fost angrenat în mai multe proiecte, toate cu audiențe-record. Puțini sunt însă cei care știu că Dan Negru a lucrat, în timp, și pentru altă televiziune… Este vorba despre Prime TV, o televiziune din Chișinău, cu care acesta colaborează de mai bine de 15 ani. Acolo, omul de televiziune a prezentat mai multe producții, cum ar fi Star Factory, Vrei să fii milionar și Da sau nu.

Acum, Dan Negru prezintă pentru televiziunea din Chișinău emisiunea Roata Norocului, care se regăsește și în grila de programe a Kanal D. În timp ce varianta autohtonă îi are drept amfitrioni pe Bursucu și Ana Barnoschi, la Prime TV Dan Negru prezintă emisiunea alături de Anastasia Fotachi.

Show-ul meu de la Prime TV, din Chișinău, se numește „Roata Norocului', e același care e și la Kanal D. Anastasia Fotachi e asistenta mea acum la 'Roata Norocului', a dezvăluit Dan Negru pentru playtech.ro.

Citește și: Simona Hapciuc e supărată că a fost eliminată de la Survivor: „Jador și Culiță meritau să iasă înaintea mea!” Ce spune despre Majda și Roxana Nemeș

Citește și: Lidia Buble și-a găsit mașina vandalizată: „Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva”

Citește și: Cum arată Adela Popescu însărcinată în 5 luni, cu burtica la vedere. Nu s-a îngrășat deloc!

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: „A fost ceva înfiorător”/ EXCLUSIV

Dan Negru a filmat la Kanal D

Dan Negru a prezentat însă și show-ul Vrei să fii milionar?, la aceeași televiziune din Chișinău, care în România l-a avut ca amfitrion pe Virgil Ianțu. Prezentatorul a făcut și niște dezvăluiri neașteptate în privința modului în care s-a filmat emisiunea. Dat fiind că postul Kanal D difuzează aceeași emisiune, omul de televiziune a mărturisit că filmările pentru varianta moldovenească a show-ului au fost făcute în România, în decorul de la Kanal D, detaliu necunoscut până acum.

„Am prezentat pentru moldovenii din Chișinău concursul Vrei să fii milionar?. Nimeni nu știe însă că l-am filmat în România, în decorul de la Kanal D. Le-am închiriat decorul, am adus moldoveni în România și am filmat emisiunea pe care apoi am difuzat-o în Moldova”, a dezvăluit Dan Negru pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter