Iubita lui Skizzo Skillz a născut un băiețel. Deea a devenit mamă pentru a doua oară

Publicat pe

Fericire mare în familia artistului Skizzo Skillz, iubita lui, Deea, a născut un băiețel perfect sănătos. Cei doi au devenit părinți astăzi, 16 octombrie, iar micuțul lor a primit un nume foarte rar întâlnit.

Deea a avut programată cezariana la ora 10.00, în această dimineață. Iubita lui Skizzo Skillz era foarte entuziasmată să-l cunoască pe micuțul său și nu se temea nicio secundă de momentul nașterii. Pe unul dintre vlog-urile pe care le-a filmat pentru YouTube, Deea a dezvăluit care este numele băiețelului și a prezentat și camera acestuia.

'Pregatesc geanta pentru spital si sunt EXCLUSIV entuziasmata sa il cunosc pe bebe. Nu am emotii deloc, nu imi e frica… suna putin crazy dar asta simt💓 Dupa cum vedeti in poza.', a scris Deea pe una dintre rețelele de socializare înainte cu câteva ore să nască.

Deea și Skizzo Skillz au împreună o fetiță superbă, în vârstă de 4 ani, care poartă numele de Samia. Micuța este foarte încântată că are un frățior și îl așteaptă acasă cu mare drag. Bebelușul a primit numele de Sayan, care înseamnă prieten prețios sau inimă bună și este un nume de origine indiană.

FOTO: Instagram

Iubita lui Skizzo Skillz a născut un băiețel. Deea a devenit mamă pentru a doua oarăIubita lui Skizzo Skillz a născut un băiețel. Deea a devenit mamă pentru a doua oară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter