DAVID GUETTA A FOST DECLARAT PRODUCĂTORUL MUZICAL AL ANULUI 2019!

Publicat pe

Site-ul 1001tracklists a publicat clasamentul dedicat producătorilor „Top 101 Producers 2019”, locul 1 ajungând la francezul David Guetta, unul dintre DJ-ii de mainstage ai festivalului UNTOLD.

De câțiva ani cunoscutul site publică anual un chart în care sunt listați cei mai buni 101 producători ai lumii; ai putea crede că TOP 100 DJ Mag e de ajuns, dar la fiecare clasament apar discuții în legătura cu cei listati.

Sistemul 1001tracklist e diferit de poll-ul anual realizat de DJ Mag.

Topul este generat automat în funcție de numărul de piese pe care un artist le-a avut în diferitele show-uri radio, în aparițiile live, în mix-urile de club. Această metodă evaluează numărul de difuzări pentru o piesă.

Clasamentul 1001tracklist e bazat pe date reale dar, desigur, ca și în cazul TOP 100 DJ Mag, nu e perfect; acesta ar putea fi motivul pentru care în top vei regăsi niște nume.. aproape necunoscute.

În orice caz, David Guetta ocupa locul 1 cu peste 1721 de play-uri, probabil și grație alias-ului Jack Back. E urmat de Tiesto pe locul 2 și Skrillex pe 3.

Vezi aici intro-ul incredibil al lui David Guetta de la UNTOLD 2019.

https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/videos/715322375640454/

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter