Iuliana Luciu, sexy în valurile mării. Vedeta își etalează siluetă la plajă

Publicat pe

Iuliana Luciu a trecut cu brio proba costumului de baie în această vară. Fosta asistentă TV de la Acces Direct a atras toate privirile la plajă. Iuliana Luciu este cam scumpă la vedere în ultima perioadă. 

Într-un costum de baie minuscul, Iuliana Luciu a încins atmosfera pe plaja din Mamaia. Vedeta s-a bucurat de un weekend plin de căldură și s-a distrat la malul mării. Sora cea mică a Nicoletei Luciu a oferit un adevărat spectacol turiștilor aflați la mare.

Vedeta se distrează la mare alături de prietenele ei. Când vine vorba despre viața ei privată, Iuliana Luciu este destul de rezervată în declarații.

Cum a slăbit Iuliana Luciu

În urmă cu câțiva ani, Iuliana Luciu luase mai multe kilograme în greutate, iar asta se putea observa cu ușurință. Vedeta a reușit să slăbească 10 kilograme cu ajutorul unei diete bazate pe lactate și legume. În doar două luni și jumătate, Iuliana Luciu, concurentă acum la Asia Express, a reușit să scape de 10 kilograme.

'E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate. În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate', a declarat Iuliana Luciu în urmă cu ceva timp.

FOTO: Facebook, Wowbiz 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro