Ce relație are Andreea Berecleanu cu mama ei. A traversat o perioadă delicată când și-a pierdut tatăl - EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Berecleanu a dezvăluit exclusiv pentru VIVA! ce relație specială are cu mama ei. Prezentatoarea TV a învățat foarte multe lucruri de la ființa care i-a dat viață. Multe acestea au ajutat-o să o crească și pe Eva. 

Ne-am întâlnit cu Andreea Berecleanu la evenimentul ELLE NEW MEDIA AWARDS 2019. Prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie elegantă, creată de Adrian Oianu, bunul ei prieten. A fost de acord să ne vorbească despre mama ei, dar și despre copii, Eva și Petru.

În anul 2017, Andreea Berecleanu a trecut printr-o mare suferință când și-a pierdut tatăl. Mama i-a fost în toate momentele grele alături.

 

„Relația cu mama este plină de emoție. Suntem foarte apropiate, vorbim foarte mult. Avem o relație specială, chiar și când nu apucăm să vorbim, ne simțim. Pentru că se vorbește mult despre romantism, e important să nu pierdem emoția indiferent de vârstă.

Da, sigur că da, pentru că transmitem mai departe valorile în care credem, în care am fost educați. 

El nu e nici foarte supărat când mă însoțește la evenimente, are prestență, bine, e și normal, are 1, 83 la 13 ani și jumătate și cred că va mai crește. Are o prezență mai discretă ceea ce mi se pare absolut normal pentru vârsta lui și pentru adolescență, mi se pare decent.”, a spus Andreea Berecleanu exclusiv pentru VIVA!.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter