Ce relație are Andreea Berecleanu cu mama ei. A traversat o perioadă delicată când și-a pierdut tatăl – EXCLUSIV

Publicat pe
Ce relație are Andreea Berecleanu cu mama ei. A depășit o perioadă delicată când și-a pierdut tatăl

Andreea Berecleanu a dezvăluit exclusiv pentru VIVA! ce relație specială are cu mama ei. Prezentatoarea TV a învățat foarte multe lucruri de la ființa care i-a dat viață. Multe acestea au ajutat-o să o crească și pe Eva. 

Ne-am întâlnit cu Andreea Berecleanu la evenimentul ELLE NEW MEDIA AWARDS 2019. Prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie elegantă, creată de Adrian Oianu, bunul ei prieten. A fost de acord să ne vorbească despre mama ei, dar și despre copii, Eva și Petru.

În anul 2017, Andreea Berecleanu a trecut printr-o mare suferință când și-a pierdut tatăl. Mama i-a fost în toate momentele grele alături.

 

„Relația cu mama este plină de emoție. Suntem foarte apropiate, vorbim foarte mult. Avem o relație specială, chiar și când nu apucăm să vorbim, ne simțim. Pentru că se vorbește mult despre romantism, e important să nu pierdem emoția indiferent de vârstă.

Da, sigur că da, pentru că transmitem mai departe valorile în care credem, în care am fost educați. 

El nu e nici foarte supărat când mă însoțește la evenimente, are prestență, bine, e și normal, are 1, 83 la 13 ani și jumătate și cred că va mai crește. Are o prezență mai discretă ceea ce mi se pare absolut normal pentru vârsta lui și pentru adolescență, mi se pare decent.”, a spus Andreea Berecleanu exclusiv pentru VIVA!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro