Ivanka Trump a comis-o grav! Fiica Președintelui Americii, fără sutien la o întrunire pe teme religioase. Imaginile au făcut furori

Publicat pe
Ivanka Trump a comis-o grav! Fiica Președintelui Americii, fără sutien la o întrunire pe teme religioase. Imaginile au făcut furoriIvanka Trump a comis-o grav! Fiica Președintelui Americii, fără sutien la o întrunire pe teme religioase. Imaginile au făcut furori

Ivanka Trump este una dintre cele mai stilate celebrități, dar a comis-o grav zilele trecute, când a apărut la un eveniment public într-o bluză ce trăda cât se poate de clar faptul că nu poartă sutien. Poate că gafa nu ar fi fost atât de gravă dacă acest lucru nu se întâmpla la o întrunire cu preoți.

Ivanka Trump este cea mai vizibilă fiică a Președintelui Americii, Donald Trump, adeseori glumindu-se pe tema că ea este de fapt Prima Doamnă a Americii și nu Melania.

Imaginile cu Ivanka Trump care au scandalizat internetul. Blondina, fără sutien la o întrunire pe teme religioase

Blondina de 37 de ani conduce cu sânge rece un imperiu și este considerată una dintre cele mai stilate femei din lume. Zilele trecute, însă, a comis-o grav. În cadrul unei întruniri ce a avut loc ca parte a summitului ONU, fiica fostului model Ivana Trump a apărut într-o bluză albastră serioasă, dar care trăda faptul că nu poartă sutien. Poate că gafa nu ar fi fost așa gravă și nu ar fi luat proporțiile pe care le-a luat pe Internet dacă asta nus e întâmpla la o întrunire pentru libertatea religioasă.

Imaginile, cât se poate de grăitoare, au pus Internetul pe jar.

Foto: Hepta

Citește și:

Cine e prima echipă de la Asia Express sezonul 3. Mama și fiica pleacă împreună în aventură

Unde și-a sărbătorit Simona Halep ziua de naștere. Sportiva împlinește astăzi 28 de ani și iubitul îi este alături!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter