Triunghi amoros la Puterea Dragostei. Jador a aflat că Ella joacă la două capete și că vorbește cu None

Publicat pe

Ella, concurenta de la 'Puterea Dragostei', a recunoscut că este atrasă de Jador, însă acesta nu i-a acordat prea multă atenție. Recent, concurentul a aflat că bruneta vorbește cu None, fostul concurent din sezonul 1, iar acesta a confirmat.

O ceartă s-a iscat între Ella și Jador de la Puterea Dragostei. Concurentul i-a reproșat bruntei, care susține că-l place, că nu este tocmai o femeie cuminte, iar atunci când sunt în afara emisiunii nici nu-l bagă în seamă. Mai mult, Jador a spus că Ella vorbește cu None, fostul concurent din primul sezon. 'Vorbește cu alți băieți. Vorbește și cu None. Am văzut eu! Îi dă mereu mesaje, discută', a spus Jador.

None a confirmat că vorbește cu Ella de la Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro. 'Vorbesc cu Ella, mi-a plăcut de la început de ea, ca femeie. Este frumoasă, matură, serioasă. Am început să vorbim prin decembrie. Nu ne-am văzut însă până acum față în față', a mărturisit Mădălin None, concurent în primul sezon de la Puterea Dragostei.

Ella de la 'Puterea Dragostei' a spus cu câți bărbați s-a culcat

Jador ar fi vrut să o pună pe Ella într-o postură proastă, iar concurentul de la 'Puterea Dragostei' a dat de înțeles că bruneta nu este atât de cuminte pe cât vrea să pară. Ella a luat imediat atitudine și le-a mărturisit fetelor aflate în casă că s-a culcat cu doar doi bărbați până acum.

„Nu s-a întâmplat nimic între noi în sensul ăsta. Vă jur pe ce am mai scump, nici măcar un sărut nu s-a întâmplat între noi. Despre ce vorbim aici? Dacă știam că aici se ajunge, spuneam la început. Aia e, lumea să mă critice.

Nu sunt genul, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva. (…) Chiar sunt fată cuminte. Să vină cineva cu o dovadă că eu m-am… am avut ceva în afară de două persone, cu fostul meu logodnic și iubitul meu. Jur!', le-a povestit Ella fetelor.

FOTO: Facebook

Triunghi amoros la Puterea Dragostei. Jador a aflat că Ella joacă la două capete și că vorbește cu NoneTriunghi amoros la Puterea Dragostei. Jador a aflat că Ella joacă la două capete și că vorbește cu None
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter