(P) Fii stylish vara asta! Acum îți poți achiziționa haine de ocazie la preț redus!

Publicat pe

Vara încă nu s-a terminat, însă reducerile sunt la loc de cinste, așadar te invităm să îți împrospătezi garderoba cu cele mai cool ținute, perfecte pentru zilele de concediu, dar și pentru serile petrecute cu prietenii în oraș. Acum, la doar un click distanță, pe dames.ro, găsești un adevărat rai al fashionistelor, de unde îți poți achiziționa haine de ocazie la preț redus!

Cea mai „răcoritoare escapadă de vară, cea în care te pregătești pentru dulcea relaxare de concediu sau pentru distracția fără limite de la Untold ori Afterhills, poate fi chiar o sesiune de shopping. Te invităm pe dames.ro, noul tău magazin online, să descoperi DAMES PREMIUM COLLECTION – piese vestimentare realizate de designeri români, din materiale fine și țesături ușoare, ce evocă atingerea brizei: mătase, viscoză, dantelă, șifon, organza, cu croieli en vogue și detalii expresive. Pornește cu dreptul în lunga vară fierbinte!

REDUCERE 20% LA COMENZI DIN COLECȚIA DAMES PREMIUM COLLECTION!
Bucură-te de orice achiziție din magazinul online Dames! Acum ai -20% la orice comandă din dames.ro – secțiunea Premium, indiferent de valoarea acesteia.

Folosește codul de cupon
VIVA20. Happy shopping!

(P) Fii stylish vara asta! Acum îți poți achiziționa haine de ocazie la preț redus!(P) Fii stylish vara asta! Acum îți poți achiziționa haine de ocazie la preț redus!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter