Jador povestește ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care el și Mario Fresh au fost bătuți. De ce i-au iertat pe agresori

Publicat pe

Jador scoate la iveală noi detalii din seara scandului în fața clubului din Mamaia, când el și Mario Fresh au fost bătuți. Artistul a povestit ce s-a întâmplat, de fapt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu două luni, Jador, Mario Fresh și Lino Golden, alături de iubitele lor au petrecut într-un club din Mamaia, însă seara nu s-a terminat tocmai bine.

Cei șase au petrecut frumos, în liniște, au mers în mai multe cubluri, ultima dată optând pentru un local din Mamaia, fără Lino Golden, însă, care s-a retras mai devreme la hotel.

Citește și: Pare glumă, dar nu e! Fuego a împodobit bradul în luna august:„Am cântat colinde, în plină caniculă'

Incidentul s-a petrecut dimineața, exact când tinerii ieșeau din club. Șapte agresori s-au năpustit asupra lui Mario Fresh și ai lui Jador. Ceea ce i-ar fi făcut pe atacatori să dea un pas înapoi ar fi fost țipetele Alexiei Eram, care s-a arătat extrem de speriată. S-a apelat numărul de urgență 112, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia fiind sesizați cu privire la un conflict produs în zona unui club din staţiunea Mamaia.

Acum, la mai bine de două luni de la incident, Jador a povestit cum s-au petrecut, de fapt lucrurile și a precizat și motivul pentru care au făcut pace cu agresorii.

Citește și: Dana Săvuică și-a refăcut viața, după divorț! Cine e iubitul ei misterios:„Sunt la vârsta la care trăiesc așa cum îmi doresc'

Jador: „I-am iertat din cauza mamei că ea mi-a spus să îi iert”

Jador a precizat că nici măcar nu au fost provocați, ci luați la bătaie direct.

 „Constănțencelor, vă pupă tăticu și vă iubește. Măi, ne-am distrat toată noaptea, eu eram cu o gagică, Lino cu o gagică, toți aveau câte una. Eu nu eram cu una oficială, eram cu una agățată de pe plajă de pe aici, nici nu mai știu… sau m-a agățat ea, în fine.

A venit băiatul respectiv la mine, nu îl cunosc, nu știu cine este, și-a căutat scandal și direct au venit cu pumni. Ne-au înjurat. Nu ne-au provocat, ne-au bătut direct. Erau niște copii, aveau 20-25 de ani. M-a sunat și maică-sa, i-a certat și ea pentru că ea mă iubea. I-am iertat. I-am iertat din cauza mamei că ea mi-a spus să îi iert' a spus Jador pentru replicaonline.ro .

Citește și: Cum arată Carmen Harra, în costum de baie, la 65 de ani:„Mă condamnați ? Generația fără implanturi și falsuri!'

Jador povestește ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care el și Mario Fresh au fost bătuți. De ce i-au iertat pe agresoriJador povestește ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care el și Mario Fresh au fost bătuți. De ce i-au iertat pe agresori
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter