Cum arată Carmen Harra, în costum de baie, la 65 de ani: "Mă condamnați ? Generația fără implanturi și falsuri!"

Publicat pe

La 65 de ani, Carmen Harra este cum nu se poate mai mândră de felul în care arată! Face parte din generația „fără implanturi și falsuri”, cum spunea ea, și chiar dacă formele sale nu sunt tocmai în standardele momentului, în care bisturiul face diferența, Carmen Harra nu are nici o problemă să pozeze în costum de baie. Roz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Am curaj să pun poza de la piscina mea azi, deși am 65 de ani. Mă condamnați ? Generația fără implanturi și falsuri', a scris Carmen Harra în dreptul unei fotografii în care se arată fanilor săi de pe internet în toată splendoarea. Costum de baie în două piese, roz și o atitudine ce denotă încredere în sine.

„Felicitări pentru realizări, un bărbat adevărat nu are complexe, ba mai mult trebuie sa știe ca aroma, esența și rafinamentul unei femei cu experienta, calitățile în sine le acumulează și datorita vârstei sau mai era un proverb cum că vinul cu cât e mai vechi, cu atât e mai parfumat și mai bun, și restul completați dv, vă salut cu drag', 'Sunteți pur şi simplu SUPERBĂ!!! Vă felicit pentru tot ce însemnați ca om, ca femeie!! Vă admir şi vă urmăresc cu mult drag!',sunt câteva dinre reacțiile fanilor.

Cum arată Carmen Harra, în costum de baie, la 65 de ani: "Mă condamnați ? Generația fără implanturi și falsuri!"Cum arată Carmen Harra, în costum de baie, la 65 de ani: "Mă condamnați ? Generația fără implanturi și falsuri!"

„Câştig între 400 şi 600 de dolari pe oră”

Carmen Harra a dat din casă și a vorbit despre averea și câștigurile sale. Clarvăzătoarea a precizat, în cadrul unui interviu, că numai în locuință are obiecte de aproximativ 2 milioane de euro.

Mai mult, se pare că în conturi ar vea nu mai puțin de 40 de milioane de dolari, valoarea caselor din Florida, apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor pe care le deține.

„Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază.’, a declarat Carmen Harra

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter