Marius Manole va juca în serialul VLAD. Primele declarații despre personajul pe care îl va interpreta: "Am descoperit că avem multe în comun"

Publicat pe

Marius Manole se alătură echipei serialului Vlad, de la Pro TV, și va interpreta un personaj cu care are multe în comun, cu toate că a crezut, inițial, că nu i se potrivește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

VLAD revine la PRO TV luni, 14 septembrie, iar răzbunarea protagonistului ne va ține cu sufletul la gură, în fața televizorului, în fiecare săptămână.

Fața întunecată a răzbunării este neașteptată, iar linia dintre bine și rău devine tot mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul.

Citește și: A murit Traian Bălănescu, membru fondator al trupei Vama Veche!Îmi vine să urlu la cer!'

Noul personal ar putea strica planurile de răzbunare ale lui Vlad

Toamna aceasta intră în scenă și un nou personaj, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Actorul joacă rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta va avea un rol important în continuarea poveștii VLAD.

Citește și: Philip și Berna de la Puterea Dragostei se căsătoresc! Când va avea loc nunta:„E un moment unic în viață'

„Am mulți colegi extrem de talentați în VLAD. Acesta este unul din multele motive pentru care mă bucur că fac parte din acest cast. Eu am făcut puțin film în cariera mea și faptul că în jurul meu sunt profesioniști, fiecare în meseria lui, a mai atenuat din emoții… Mă bucur pentru întâlnirea cu regizorul Jesus del Cerro, rar am văzut un regizor care să-și iubească atât de mult actorii și să îi protejeze. Energia și pasiunea pe care o are pe platou îi molipsește pe toți. În ceea ce privește rolul meu, îmi este foarte drag, deși inițial nu am crezut că mă potrivesc. Dar colegii și Jesus m-au convins că trebuie să mă bucur și să descopăr personajul. Iată că ușor, ușor, m-am îndrăgostit de personaj, de acest Petre Toteanu cu care am descoperit că am multe în comun. De exemplu, la fel ca el, și eu îmi doresc ca oamenii să plătească pentru greșelile lor, iar adevărul să iasă la iveală', spune Marius Manole.

Citește și: Lucian Mîndruță, de urgență la spital cu probleme serioase de sănătate. Jurnalistul va fi operat:„Nu mai pot merge'

Va descoperi Petre Toteanu adevărul despre Adrian Anuței? Va reuși Vlad să își ducă la capăt planurile de răzbunare? Aflăm în curând, la PRO TV.

Marius Manole va juca în serialul VLAD. Primele declarații despre personajul pe care îl va interpreta: "Am descoperit că avem multe în comun"Marius Manole va juca în serialul VLAD. Primele declarații despre personajul pe care îl va interpreta: "Am descoperit că avem multe în comun"
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter