Jojo și Paul Ipate au aniversat 6 ani de relație! Cum au sărbătorit: "Când l-am întâlnit pe Paul nu îmi imaginăm că este posibil să..."

Publicat pe

Jojo și Paul Ipate au împlinit 6 ani de relație și au sărbătorit momentul într-un „cadru magic”, după cum a subliniat chiar actrița!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jojo și Paul Ipate au trecut prin multe împreună, au traversat umăr la umăr și experiența Asia Express și după 6 ani împreună par mai fericiți ca niciodată! Cei doi par extrem de împliniți unul în brațele celuilalt în toate fotografiile postate pe rețelele de socializare și nimic nu pare că ar putea să le umbrească fericirea.

Cei doi împlinesc chiar astăzi 6 ani de relație, însă au decis să sărbătorească cu două zile mai devreme evenimentul important din viața lor! Cu această ocazie, actrița i-a transmis un mesaj cu adevărat emoționant partenerului ei.

Citește și: Nuntă în familia Beckham! La doar 21 de ani, Brooklyn a cerut-o în căsătorie pe Nicola Peltz, după 8 luni de relație:'Promit că o să fiu cel mai bun soț'

'Când l-am întâlnit pe Paul nu îmi imaginăm că este posibil să găsesc un partener de viață cu care să am atâtea lucruri în comun. Un om care să ne iubească pe mine și Achim până la cer și după și care să fie în stare să meargă până la capătul lumii pentru noi. Nu credeam că poți râde la fel zile în șir și ani în șir și că iubirea se poate transforma în ceva și mai puternic pe măsură ce trec anii. Pe 13 iulie împlinim 6 ani împreună.', a transmis Jojo.

Citește și: Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani!Poliția suspectează că s-a sinucis

Jojo și Paul Ipate au sărbătorit pe o insulă din Grecia

Fericitul cuplu a petrecut departe de casă, pe o insulă din Grecia, alături de prieteni și copii. Jojo a povestit cum au petrecut în Skiathos, ținând să precizeze cât de mult își dorește ca lucrurile să rămână așa mereu.

Citește și: Soția lui John Travolta a murit!Actrița Kelly Preston avea 57 de ani și a pierdut lupta cu cancerul

'Aseară am sărbătorit alături de copii și de noii noștri prieteni într-un cadru de vis, aici în Skiathos. Nu mi-am imaginat că vom împlini 6 ani împreună într-un cadru magic. I-am rugat pe copii să ne fotografieze că să ne amintim peste ani de noi, acum: încă tineri, fericiți, în paradis, în formulă completă. Să ne fie mereu bine și frumos iubitul meu! La mulți ani!', a mai scris Cătălina Grama.

Citește și: Andra şi Armando au câştigat competiţia Mireasa și premiul de 40.000 de euro:„Când m-am înscris nu mă aşteptam să se încheie cu o căsătorie'

Jojo și Paul Ipate au aniversat 6 ani de relație! Cum au sărbătorit: "Când l-am întâlnit pe Paul nu îmi imaginăm că este posibil  să..."Jojo și Paul Ipate au aniversat 6 ani de relație! Cum au sărbătorit: "Când l-am întâlnit pe Paul nu îmi imaginăm că este posibil  să..."

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter