Soțul Deliei a împlinit 43 de ani! Cum a fost vedeta cucerită de Răzvan Munteanu și cine a făcut primul pas: "Deși pare greu de crezut..."

Publicat pe

Răzvan Munteanu a împlinit în urmă cu câteva zile 43 de ani. Delia i-a transmis soțului și un mesaj simplu pe rețelele de socializare, dat fiind că cei doi nu simt nevoia să-și exprime mereu în public sentimentele pe care le nutresc unul pentru celălalt. Totuși, cei doi au o relație de peste 10 ani, semn că lucrurile merg excelent exact așa! Iată, cu această ocazie, câteva detalii de la începutul relației celor doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Munteanu și Delia Matache s-au cunoscut în urmă cu un deceniu, iar în 2012 au luat decizia de a se căsători. Îi este manger de mult timp, iar cei doi se înțeleg excelent atât în plan profesional, cât și personal. Care este secretul unei căsnicii de durată în cazul lor? „Comunicarea, chimia, dragostea”, în concepția Deliei.

Povestea lor de dragoste a început după ce s-au cunoscut într-un pub deținut de Răzvan, iar primul pas a fost făcut de el: „Deşi pare greu de crezut, eu sunt mai timidă„, a spus Delia pentru Click!

Citește și: Nuntă în familia Beckham! La doar 21 de ani, Brooklyn a cerut-o în căsătorie pe Nicola Peltz, după 8 luni de relație:'Promit că o să fiu cel mai bun soț'

Mulți se întreabă cum a fost cucerită Delia de cel care i-a devenit manager și soț, iar vedeta a deslușit misterul: „Prin firea lui haioasă şi modul lui de a fi, grijuliu şi protector”, a spus ea.

Răzvan o alintă Zbanghy, iar Delia susține că nu este geloasă și nu există momente de tensiune între ei: „Ne înţelegem frumos, ca doi adulţi ce suntem„.

Citește și: Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani!Poliția suspectează că s-a sinucis

În urmă cu patru ani, Răzvan Munteanu a povestit pentru Adevărul despre începutul relației cu Delia:

„Totul are legătură cu muzica. Ea venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta. Aici vine şi tranziţia şi din zona de partener de viaţă către partener din activitatea profesională. Aşa am încurajat-o să îşi realizeze, ca în orice business, o organizaţie bună. Aşa am început să mă implic în această organizaţie din ce în ce mai mult”, a povestit Răzvan.

Citește și: Soția lui John Travolta a murit!Actrița Kelly Preston avea 57 de ani și a pierdut lupta cu cancerul

Soțul Deliei a împlinit 43 de ani! Cum a fost vedeta cucerită de Răzvan Munteanu și cine a făcut primul pas: "Deși pare greu de crezut..."Soțul Deliei a împlinit 43 de ani! Cum a fost vedeta cucerită de Răzvan Munteanu și cine a făcut primul pas: "Deși pare greu de crezut..."

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter