Divorț neașteptat! Kanye West încearcă de 2 ani să divorțeze de Kim Kardashian. Motivele care stau în spatele rupturii dintre cei doi

Publicat pe

Kanye West a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultimul anunț făcut: rapperul a dezvăluit prin intermediul unui mesaj, pe care l-a și șters ulterior, că încearcă să divorțeze de 2 ani de Kim Kardashian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au împreună patru copii și păreau să aibă o relație solidă. Nimic nu prevestea posibilitatea unei despărțiri între Kim Kardashian și Kanye West. Sunt căsătoriți de șase ani, însă rapperul susține că ar încerca să divorțeze deja de doi ani de partenera sa.

Apar fericiți pe rețelele de socializare și nu s-a observat niciun indiciu că între cei doi s-ar fi produs o ruptură. Totuși, mesajul lui Kanye West a pus pe jar showbiz-ul de peste ocean: Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor⁣, a transmis Kanye West pe Twitter.

Citește și: Simona Gherghe a vorbit despre posibila întoarcere la Acces Direct:„Am preferat să renunț, decât să fac lucruri cu jumătăți de măsură'

Cântărețul pare să facă referire la o întrevedere care ar fi avut loc între soția sa și rapperul Meek Mill, fostul partener al cântăreaţei R&B Nicki Minaj. Cei doi s-au întâlnit la hotelul Waldorf pentru a participa la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, în Los Angeles. Totul s-a petrecut în luna noiembrie a anului 2018.

Kanye West: „Kim și un medic au vrut să mă închidă”

Acesta nu a fost singurul mesaj controversat scris de rapper pe Twitter, ci a făcut parte dintr-o serie, care au fost ulterior șterse. Kanye a mai mărturisit și că Kim ar încerca să-l închidă⁣ pe motive medicale, acesta constituind, posibil, un motiv important în spatele rupturii dintre cei doi.

Citește și: Gheorghe Turda, o nouă lovitură pentru Nicoleta Voicu. Primele lui declarații despre presupusa împăcare:„Ea a făcut o remediere a relațiilor dar, într-un cuvânt, nu se poate'

Kanye West și-a lansat campania pentru preşedinţia Statelor Unite, în Charleston, Carolina de Sud, iar postările ciudate de pe contul său au apărut fix a doua zi. Rapperul s-a comparat cu Nelson Mandela şi a susținut cu tărie că filmul Get Out' este bazat pe povestea vieţii sale, potrivit stirileprotv.ro.

„Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul ‘Get Out’, pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele. Dacă ajung să fiu închis, ca Mandela, o să ştiţi cu toţii de ce”, a scris Kanye West.

Citește și: Jador a dezvăluit cu ce vedetă din România și-ar dori să aibă copii:„Are atât de multă dragoste de oferit, încât am zis că trebuie să mă iubească pe mine'

Divorț neașteptat! Kanye West încearcă de 2 ani să divorțeze de Kim Kardashian. Motivele care stau în spatele rupturii dintre cei doiDivorț neașteptat! Kanye West încearcă de 2 ani să divorțeze de Kim Kardashian. Motivele care stau în spatele rupturii dintre cei doi

Sursa foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter