(P) Cele mai bune suplimente cu colagen, la Doppelherz

Publicat pe

Cunoscut drept cea mai abundentă proteină din organism, colagenul este depozitat în mușchi, piele, sânge, oase, cartilaje și ligamente.  Vestea bună este că organismul produce colagen în mod regulat. Vestea proastă este că, producția proprie de colagen încetinește odată cu vârsta. Acesta este momentul în care pielea începe să-și piardă elasticitatea și să-și facă apariția detestabilele riduri.

Cele mai importante beneficii ale consumului de colagen

  1. Previne îmbătrânirea pielii

Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale colagenului este capacitatea sa de a conferi pielii strălucire. Această proteină esențială asigură elasticitatea pielii, ajutând-o să pară mai tânără și sănătoasă. 

Ce se întâmplă atunci când creșteți consumul de colagen cu suplimente alimentare? 

Veți observa o îmbunătățire a elasticității pielii, aceasta devenind mai hidratată și adâncimea ridurilor va fi redusă.

2. Intensifică creșterea, regenerarea și hidratarea părului 

Corpul tău poate să utilizeze aminoacizii din colagen pentru a construi proteine ​​de păr și pentru a întări pielea care conține rădăcinile părului. De asemenea, poate combate deteriorarea foliculului pilos și previne apariția firelor de păr albe.

3. Susține creșterea și sănătatea unghiilor

Aminoacizii găsiți într-o sursă pură de colagen pot contribui la creșterea sănătoasă a unghiilor, arginina fiind unul dintre cei mai importanți aminoacizi. Aceasta poate ajuta funcția imună, reducând fragilitatea și degradarea unghiilor. 

4. Reduce celulita

Pe lângă menținerea sănătății și strălucirii pielii, colagenul ajută, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului celulitei atât de încăpățânate

Suplimente cu colagen, de la Doppelherz.

Cu o istorie de peste 60 de ani, prezent pe 5 continente, Doppelherz are în portofoliul său produse de calitate, pentru sănătatea întregului organism. Compania germană s-a lansat în România în 2005 și de atunci a reprezentat una dintre alegerile românilor când vine vorba despre un stil de viață sănătos.

În ceea ce privește suplimentele cu colagen, specialiștii sunt de părere că cea mai bună absorbție a colagenului este realizată prin ingerare, motiv pentru care colagenul hidrolizat este considerat cel mai bun, cu cea mai ridicată rată de absorbție.

Ținând cont de acest lucru, Doppelherz a dezvoltat un produs pe bază de peptide de colagen, ce conține și alte substanțe nutritive benefice pentru sănătatea și frumusețea pielii, dar și pentru un păr fortifiat și unghii rezistente. Este vorba despre Doppelherz system Kollagen Beauty, care conține peptide de colagen, despre care studiile au demonstrat că au o acțiune mult mai puternică și mai specifică asupra pielii.

În doar 8 săptămâni pielea ta arată mult mai tânără!

Cantitatea ideală de peptide de colagen, conform studiilor, este de 2,5 grame. Astfel, elasticitatea pielii crește cu 7%, concentrația de elastină e mai mare cu 18%, iar adâncimea ridurilor scade cu 7% după primele 4 săptămâni și cu nu mai puțin de 20% după 8 săptămâni.

Studiile s-au concentrat și pe fermitatea și elasticitatea pielii corpului. Acestea au crescut cu 11%, aspect evident atunci când pielea coapselor este ciupită, iar gradul de celulită s-a diminuat cu 5,3% după 3 luni și cu 9% după 6 luni, comparativ cu efectul placebo.

În ceea ce privește unghiile, s-a observat o accelerare a creșterii acestora cu 12%, o diminuare cu 42% a frecvenței ruperii lor și o îmbunătățire evidentă a aspectului unghiilor la 64% dintre participante. Noi ne declarăm mai mult decât mulțumite de aceste cifre!

Pe lângă peptidele de colagen, Doppelherz system Kollagen Beauty conține și Vitamina C și Cupru, care au, de asemenea, un rol esential pentru absorbția colagenului, extract de Açai, Vitamina E și Zinc, cu proprietăți anti-îmbătrânire, și Vitamina A și Biotină, pentru păr, unghii și piele mult mai sănătoase.

Are gust plăcut, de pepene galben și litchi, se administrează ușor, este eficient și are o rată mare de absorbție. Este recomandat un flacon de unidoză pe zi, pentru minimum 2 luni.

Descoperă pe www.doppelherz.ro suplimentele cu colagen care îți păstrează sănătatea și frumusețea ca pe ceea ce sunt, un dar prețios de la viață. 

Produsul este disponibil în farmacii sau pentru comenzi online pe www.sanatatelatineacasa.ro. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter