Karmen a fost cerută în căsătorie. Artista a spus marele ”DA”

Publicat pe

Karmen este însărcinată în luna a patra și așteaptă un băiețel împreună cu Bogdan Căplescu. Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și este extrem de fericită. Karmen a spus marele 'DA', iar de față a fost și tatăl ei.

De câteva luni, Karmen și-a găsit fericirea în brațele lui Bogdan Căplescu, bărbatul care o va face mămică. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de momentele unice pe care le trăiesc împreună. La doar 21 de ani, Karmen va deveni mămică, iar asta o face să se bucure foarte mult.

Bogdan este foarte atent cu iubita lui și de fiecare dată o răsfață și îi acordă toată atenția lui. A sosit și clipa când Karmen a spus cel mai sincer 'DA'. Bogdan Căplescu a cerut-o în căsătorie pe viitoarea mămică, iar emoțiile au fost foarte mari. De față a fost și tatăl artistei, care s-a bucurat enorm pentru fiica lui.

'Am spus DA. O să vă arăt mai târziu', a scris Karmen pe una dintre rețelele de socializare. Viitoarea mămică s-a mândrit cu inelul de logodnă și siguranță este unul care costă destul de mult.

Nunta și botezul vor fi două evenimente diferite

Karmen își dorește ca nunta și botezul băiețelului să fie două evenimente diferite. Organizarea unei petreceri atât de mari implică mult stres, iar vedeta vrea să se bucure separat de aceste două evenimente din viața ei.

'Nu ne-am gândit la acest detaliu, pentru că nunta și botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină și cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În același timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri și atunci aleg să le îmbine.', a declarat Karmen pentru VIVA!.

Citește și: Karmen este însărcinată în luna a patra. Ce spune viitoarea mămică despre numele băiețelului și despre nași

Citește și: Se mândrește că e fiica lui Adrian Minune! Karmen vorbește în premieră despre prejudecăți: 'Munca mea a fost pusă pe spatele tatălui meu'

FOTO: Instagram

Karmen a fost cerută în căsătorie. Artista a spus marele 'DA'Karmen a fost cerută în căsătorie. Artista a spus marele 'DA'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter