Mihai Bendeac și Roxana Vancea, sărut pasional pe scena iUmor. Se întâmplă la 6 ani de la despărțire

Publicat pe

Mihai Bendeac și Roxana Vancea au trăit o poveste de dragoste în urmă cu ani de zile. Se iubeau nebunește, dar din cauza anumitor motive, cei doi au pus punct relației. Iată că acum, la 6 ani de la despărțire, s-au sărutat nebunește!

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au parte de o surpriză de proporții sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, când mai multe vedete vor urca pe scena iUmor și îi vor ironiza fără rețineri. Cu adevărat pasională a fost revederea dintre Mihai Bendeac și Roxana Vancea, fosta sa iubită.

Dacă Roxana Vancea a trăit cu emoții în spatele scenei, pentru Mihai Bendeac, trăirile s-au activat în momentul în care a văzut-o pe fosta sa iubită că urcă pe scenă. 'Mihăiță a încasat la greu!', a spus Delia după ce actorul și-a primit cu stoicism 'loviturile' la roast. La final însă, Mihai și Roxana s-au îmbrățișat și nu au putut opri un sărut pasional, spre încântarea Deliei. „Am simțit cu toții că ea încă mai simte ceva, și el! Dragostea este încă în aer!', a spus aceasta.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea, sărut pasional pe scena iUmor. Se întâmplă la 6 ani de la despărțireMihai Bendeac și Roxana Vancea, sărut pasional pe scena iUmor. Se întâmplă la 6 ani de la despărțire

Andreea Marin urcă pe scena iUmor

Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac sunt doar câțiva dintre invitații speciali care vor urca pe scena iUmor sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați. Ediția eveniment de roast a fost o surpriză pentru cei trei jurați, care nu au știut nicio clipă ce li se pregătește și cine sunt invitații.

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile pe alocuri usturătoare, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1!

Foto:PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter