Karmen, primele imagini însărcinată! Pictorial EXCLUSIV cu burtica de gravidă

Publicat pe

Frumoasă și talentată, Karmen este o revelație a lumii muzicale. Dar când au apărut zvonurile că ar fi și însărcinată, interesul asupra ei a crescut brusc. N-a vorbit deloc despre acest subiect până acum, dar a acceptat să o facă special pentru VIVA!, într-o ședință foto de excepție și un interviu exclusiv în care spune… tot!

Karmen, ai reușit să ne uimești pe toți. La doar 22 de ani, vei deveni mamă, fapt rar întâlnit în showbiz, în rândul femeilor atât de tinere. Te simți pregătită?

Nu cred că te poți simți pregătit pentru un asemenea eveniment, pentru venirea unui copil pe lume, însă sunt sigură că voi face față, așa cum toate mămicile au făcut-o și o fac. E o nouă etapă despre care sunt sigură că va fi cea mai frumoasă sau, cel puțin, una dintre cele mai frumoase. Să fii mamă e ceva unic și, mai ales, pentru prima oară e ceva ce nu știi cum va fi. Când ești însărcinată, e un proces în care te pregătești pentru ceva ce nici tu nu cunoști, sunt foarte multe semne de întrebare, dar sunt sigură că voi face față cu brio următoarei etape din viața mea și știu că va fi una superbă.

Citește și: Karmen a dezvăluit sexul copilului. Declarații EXCLUSIVE despre sarcină: 'Am făcut în jur de 16 teste…'

Puțini au fost cei care au crezut știrea, atunci când au apărut zvonurile că ești însărcinată, iar publicul a perceput că totul s-a întâmplat cu repeziciune… Cum au stat lucrurile?

Motivul pentru care mulți oameni nu au crezut vestea cu sarcina este din cauza faptului că, până acum, s-au mai auzit zvonuri despre o posibilă sarcină, însă niciodată nu au fost adevărate. Este pentru prima dată când trec prin așa ceva și este un lucru minunat, însă am vrut să țin totul pentru mine o bună perioadă de timp, pentru a mă asigura că totul este în regulă, că bebelușul se dezvoltă așa cum trebuie și așa cum este normal, să fiu 100% sigură de faptul că sarcina merge bine. Lucrurile acestea s-au întâmplat foarte repede. Eu în foarte multe interviuri am susținut că îmi doresc un copil și, chiar dacă sunt mică, cred că voi face față foarte bine următoarei perioade. Va trebui să găsesc un echilibru între muncă și viața de familie, viața de acasă, viața de mămică. Cred că Dumnezeu mi-a pregătit cumva ceva la care nu mă așteptam să se întâmple atât de repede și atât de frumos. Mi s-a schimbat viața radical într-un timp foarte scurt și nu pot spune decât că-I sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit atât de multe lucruri bune în ultima perioadă și că, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, totul înflorește, pentru mine.

Citește și: Cum și-a anunțat Karmen părinții și iubitul că este însărcinată: 'Era șocul prea mare' | EXCLUSIV

Revista VIVA! poate fi găsită la toate punctele de difuzare a presei, începând cu data de 1 martie și se vinde împreună cu un CHOKER cadou, la prețul special de doar 9,90 lei.

Coperta VIVA! martie

Coperta VIVA! martie

Karmen, primele imagini însărcinată! Pictorial EXCLUSIV cu burtica de gravidăKarmen, primele imagini însărcinată! Pictorial EXCLUSIV cu burtica de gravidă

Citește și: Karmen are un nou iubit, la două luni de la despărțirea de Bogdan Daragiu. Cine este cel care a cucerit-o

Citește și: Karmen este gravidă. Artista va deveni mamică la doar 21 de ani

FOTO: Vlad Andrei, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter