Karmen este însărcinată. Artista va deveni mamică la doar 21 de ani

Publicat pe

Încă o graviduță în showbiz-ul românesc. Karmen Simionescu este însărcinată cu primul ei copil, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan de doar câteva luni.

Karmen s-a îndrăgostit nebunește de Bogdan Căplescu, după ce aceasta a ieșit dintr-o relație de mai bine de doi ani cu Bogdan Daragiu. Lucrurile se întâmplă rapid în viața frumoasei artiste, iar în curând va deveni mămică pentru prima oară. Karmen Simionescu este însărcinată, iar sarcina se află abia la început.

Citește și: Karmen, primele imagini însărcinată! Pictorial EXCLUSIV cu burtica de gravidă

Se pare că artista a aflat seara trecut că urmează să fie mamă, iar astăzi a mers la o clinică din București împreună cu iubitul ei pentru a afla dacă totul este în regulă cu sarcina sa, potrivit informațiilor apărute în presă. Deocamdată, Karmen nu a făcut niciun anunț oficial până acum, iar confirmarea faptului că este însărcinată este doar o chestiune de timp. Artista va fi o mamă foarte tânără, aceasta având doar 21 de ani.

Karmen ar trebui să nască la jumătatea anului viitor, după cum i-ar fi spus medicii care o țin sub supraveghere. Cântăreața și iubitul ei erau foarte fericiți atunci când au mers la primul control, conform informațiilor din presa tabloidă.

Karmen este însărcinată. Artista va deveni mamică la doar 21 de aniKarmen este însărcinată. Artista va deveni mamică la doar 21 de ani

Citește și: Karmen are un nou iubit, la două luni de la despărțirea de Bogdan Daragiu. Cine este cel care a cucerit-o

Citește și: Cum a fost Karmen Simionescu pedepsită de părinți!

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter