Valentina Pelinel e însărcinată în ultimul trimestru! Soţia lui Cristi Borcea se mândreşte cu gemenele din burtică

Publicat pe

Valentina Pelinel a împlinit de curând 38 de ani. Chiar de ziua sa a ales să arate tuturor burtica sa de gravidă. Se simte incredibil de bine pe parcursul sarcinii cu gemene!

La începutul lunii septembrie 2018 s-a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată din nou. Surpriza uriaşă a fost că în burtica sa sunt două gemene. Imediat după această veste, ea şi Cristi Borcea au ajuns în faţa ofiţerului stării civile. Cununia religioasă au făcut-o departe de România, în Budapesta. Iată că au trecut multe sptămâni de atunci, iar relaţia lor evoluează frumos.

Burtica Valentinei creşte pe zi ce trece, prinde contur semn că totul decurge minunat. De curând, vedeta a postat câteva imagini în care apare ea purtând haine destul de mulate. se poate observa că a luat mai multe kilogarem în greutate, după cum e normal.

La 38 de ani poate spune că e o femeie împlinită, pe plan profesional are mai multe contracte de imagine, iar pe plan persona, o familie minunată. Ea a avut şi un mesaj de mulţumire.

„Cea mai buna companie alaturi de care sa iti petreci ziua de nastere este familia ❤❤”, a scris Valentina Pelinel în mediul online care a împlinit de curând 38 de ani.

Valentina Pelinel e însărcinată în ultimul trimestru! Soţia lui Cristi Borcea se mândreşte cu gemenele din burticăValentina Pelinel e însărcinată în ultimul trimestru! Soţia lui Cristi Borcea se mândreşte cu gemenele din burtică

Când va avea loc botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel

Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea, însă cine s-ar fi gândit că vedeta va fi mamă de gemene. Cristi Borcea are 48 de ani și șapte copii. Omul de afaceri nu știe dacă se oprește aici sau dacă va mai face și alți copii, de un singur lucru este sigur, acela că Valentina Pelinel este ultima femeie din viața lui.

Cristi Borcea a dezvăluit când va avea loc botezul gemenelor și cum va fi petrecerea.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter