Dorian Popa, transformare radicală de look. Cântăreţul s-a vopsit blond la îndemnul fanilor

Publicat pe

Dorian Popa a strâns un milion de urmăritori pe Youtube. Cu această ocazie a decis să facă o transformare radicală de look. Întreaga schimbare a fost filmată!

Este prezent pe Facebook, Instagram, Youtube cu poze, postări, filmuleţe inedite, iar acum şi-a primit răsplata. Dorian Popa a strâns un milion de urmăritori pe Youtube şi în curând şi pe Instagram, în prezent are 971.000 de fani.  Cu această ocazie specială a decis să se vopsească. Şi-a întrebat fanii dacă să îşi facă câteva suviţe sau în tot capul.

A mers la un salon şi acolo s-a lăsat pe mâna specialistului. Şi-a decolorat tot părul şi s-a vopsit blond cenuşiu.

„Ne vopsim blond în tot capul. Cred că astea sunt lucrurile pe care nu m-a lăsat maica-mea să le fac când eram mic. Acum le fac la 30 de ani. Punem vopsea pe păr şi vedem apoi ce se întâmplă!

Acum aşteptăm prima decolorare. Reţeta este secretă!

Îmi este promisă cea mai şmecheră culoare!”, a spus Dorian în vlogul pe care l-a postat pe Youtube.

Se poate observa că Dorian are o relaţie foarte apropiată cu fanii săi. Aceştia au reacţionat după ce l-au văzut blond: „Ce ai făcut cu părul ăla? Îţi stă super!!! (…)  Arăţi mai bine aşa! (…) Felicitări! Tu eşti?”

Dorian Popa, transformare radicală de look. Cântăreţul s-a vopsit blond la îndemnul fanilorDorian Popa, transformare radicală de look. Cântăreţul s-a vopsit blond la îndemnul fanilor

Dorian Popa nu poate deveni tată acum

Dorian Popa îşi doreşte ca la un moment dat, atunci când va veni timpul, să aibă un copil cu Claudia, cea pe care o consideră deja soţia lui. Momentan nu poate face acest pas important, are motive întemeiate. Cântăreţul a spus că un copil reprezintă o mare responsabilitate!

Foto: Captură video, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter