Andreea Bănică şi-a luat la revedere de la bona copiilor. Decizia luată de filipineza Luna

Publicat pe

Andreea Bănică a rămas fără bona copiilor săi. Vedeta are un program foarte încărcat şi, de când a devenit mamă, a avut nevoie de ajutor. Luna a fost mâna ei dreaptă, dar acum pleacă!

Andreea Bănică a rămas fără mamă cu mulţi ani în urmă. Aşadar, copiii ei nu s-au putut baza pe sprijinul bunicii. Mama lor a considerat că are nevoie de o bonă pentru a o ajuta cu micuţii, pentru a face o parte din treburile casei. Vedeta are foarte multe concerte, iar acum este şi moderatorul unei emisiuni de succes.

Bona filipinează Luna a stat întotdeuna cu copiii ei. I-a îngrijit, i-a spălat, le-a purtat de grijă. Iată că acum femeia e nevoită să meargă la familia ei. Andreea Bănică i-a mulţumit public pentru tot ajutorul.

„Prietena noastră dragă şi bona copiilor, Luna, doi ani au trecut trecut cu rapiditate. Probabil au fost cei mai frumoşi ani din viaţa noastră. Chiar dacă trebuie să te întorci la familia ta care are nevoie de tine, şi eu şi Lucian te considerăm parte din familia noastră. Te iubim, te respectăm şi îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru Noah Andrei. Oricând simţi că ai nevoie de ajutor, nu uita de familia din Romania. Suntem pentru totdeauna recunoscători!”

Andreea Bănică şi-a luat la revedere de la bona copiilor. Decizia luată de filipineza LunaAndreea Bănică şi-a luat la revedere de la bona copiilor. Decizia luată de filipineza Luna

Andreea Bănică a fost bătută în copilărie

Andreea Bănică a fost bătută în copilărie. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască că atunci când era mai mică a avut parte şi de momente mai puţin plăcute. Din cauza nervilor, a stresului, părintele său îşi mai vărsa nervii pe ea şi pe mama sa. Andreea are un îndemn pentru toţi părinţii!

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter