Tablou incomplet de familie. Misha și Maya au făcut ședință foto de Crăciun, iar Connect-R lipsește

Publicat pe

Misha și Maya au făcut ședința foto de Crăciun, iar din tabloul de familie lipsește chiar Connect-R. Cântărețul pare a fi tot mai absent din viața de familie și lipsește la momentele importante, unde ar fi trebuit să fie toți trei. Chiar dacă au divorțat, Misha și Connect-R au păstrat o relație frumoasă de dragul fiicei lor.

Misha și Maya au făcut o ședință foto de Crăciun, iar din fotografii lipsește Connect-R. În fiecare an, acestea fac o ședință foto de sărbători. Chiar dacă marele absent este chiar tatăl micuței, cele două sunt cu zâmbetul pe buze și se bucură de momentele petrecute împreună. Cadrul în care au fost realizate fotografiile este ca de basm, exact așa cum ar arăta un Crăciun perfect. „A devenit o tradiție ședința foto de sărbători! În fiecare an…', a spus Misha.

Tablou incomplet de familie. Misha și Maya au făcut ședință foto de Crăciun, iar Connect-R lipseșteTablou incomplet de familie. Misha și Maya au făcut ședință foto de Crăciun, iar Connect-R lipsește

Misha are grijă singură de Maya

De doar câteva luni Connect-R a anunțat că el și Misha au divorțat, iar acum nu au mai fost văzuți deloc împreună. Misha este cea care are grijă de fetița lor și încearcă să-i ofere acesteia o educație aleasă.

'Maya e foarte bine, merge la grădiniță, acasă cu mine și cam atât. Acum am o domnișoară cu care face engleză acasă și am lăsat-o cu ea două ore, pentru că atât ține ședința. Stau aici o oră și apoi mă întorc repede acasă. Am văzut în ultimul timp numai, hai să nu zic mizerii, pentru că e un cuvânt urât. Am văzut foarte multe articole nefondate în ultimul timp pe internet și da… e o prostie. Scria că mi-aș dori o bonă, iar eu nu am declarat niciodată așa ceva. Nu îmi doresc nicio bonă. Mă descurc așa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bonă.', ne-a spus Misha.
Citește și: Misha este dezamăgită! Fosta soție a lui Connect-R, mesaje cu subînțeles: Oamenii nu abandonează oamenii pe care îi iubesc'

Connect-R și Misha au divorțat 

Cântăreţul a postat pe Facebook o imagine cu fosta lui soţie şi un mesaj în care a explicat totul. Se pare că de doi ani de zile au divorţat şi au păstrat o relaţie frumoasă de dragul fetiţei lor.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot ., Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat' , a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și: Connect-R nu o poate uita pe Misha. A făcut un gest de îndrăgostit!

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter